Hoezo in Kino

La Notte, de beste nachtfilms, met iets extra’s. Tijdens La Notte is de film je weekendfeestje. Je kijkt de beste nachtfilms met iets extra’s. Zoals live muziek, een absurde talkshow, achtergrondverhalen, hedendaagse visies en een droomcadeau. Tussen de films door check je legendarische séance scenes, luister je een griezelige hoorspelen en strijd je in de quiz on soundtracks. Genoeg geprikkeld? De bar is geopend om nog uren na te praten en de dj’s nemen hun lekkerste nachtplaten mee zodat je de hoofdrol pakt in je eigen feestje. Kom zaterdag 17 november naar de derde editie van La Notte in KINO Rotterdam.

La Notte is een initiatief van Stichting Filmnacht, Secret Cinema en Roffa Mon Amour, Wies Sanders, Lisa Smith, Charlotte van Zanten

GRATIS NON-STOP NACHTPROGRAMMA
Muziek, vertier, spoken en bloody proviand houden je wakker!

SÉANCE kamertje | KINO 5 18:30 – 00:00
Geen nacht zonder geesten. Tijdens La Notte kun je op eigen risico geesten oproepen bij de Séance. Neem plaats aan de ronde tafel en maak kennis met het cinematografische hiernamaals. Al vanaf 1760 bestaat het spiritisme en in films werd het al snel een dankbaar onderwerp voor hilarisch-griezelige scènes. Stap in de wereld van het medium film en zie hoe in de loop van de filmgeschiedenis in séances de verbinding wordt gelegd met gene zijde. Ontmoet oude bekenden als Margaret Rutherford, Patrick Swayze en mediums als Dr. Mabuse en Dr. Acula. Luister naar jaren 40 en 50 luisterverhalen over séances en mediums. Met filmische boodschappen van Hitchcock’s Family Plot, Ghost, You’ll find out, The devil commands, The Adams Family, The Others, Ouija: Origin of Evil, Blood Orgy of the She Devil, The Medium en Blithe Spirit.

Operators Muziekprogramma
Wegdromen en wakker blijven met de betere muziekverzamelaars van Rotterdam. Van 23:45 – 04:00 uur.

Quiz on Soundtracks
Entresol boven entree KINO, 22:00 uur en 00:00 uur

Tickets

Alle films hebben een extra programma. De films kosten daarom €13 of €3 met Cineville. Tickets voor het cinema concert kosten €16,50 of €6,50 met Cineville. Het non-stop randprogramma is gratis toegankelijk.

Films in dit evenement
Tickets:

Voor deze film zijn geen extra links beschikbaar.