Kaartverkoop en prijzen

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden en ons Privacy Statement.

Prijzen

Regulier €13,20
Matinee doordeweeks €10
Cinevillepas Gratis
CJP/Student €10
Kinderen tot 12 jaar €7,5
10-rittenkaart €95
70mm-vertoningen €17,50

Voor films langer dan 3 uur geldt een langefilmtoeslag van € 2,50 na 16:00 en in het weekend. Óók bij een Rotterdampasvrijkaartje.

Let op: Rotterdampas gratis kaartje geldt niet voor 70mm-voorstellingen.

Rotterdampas

Één keer per jaar krijg je met je Rotterdampas een gratis voucher voor KINO, die vraag je aan op https://www.rotterdampas.nl/acties/3654-kino.

Log hiervoor in op de website van Rotterdampas, en vraag je code/voucher aan. Deze wordt per mail toegestuurd. Vul de voucher in bij het kopen van een ticket van je film naar keuze, of neem deze mee naar de kassa van KINO.

Je kunt hiermee direct je kaartje online kopen. Reserveren is niet meer mogelijk.

Cineville

  • Onbeperkt naar de film voor € 22,50  per maand! Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 18,50. In Rotterdam kun je met de Cinevillepas terecht bij de filmtheaters KINO, Cinerama, LantarenVenster en WORM – en daarnaast bij bijna alle filmtheaters van Nederland.
  • De Cinevillepas koop je voor minimaal vier maanden en geeft je vandaag nog toegang tot de film!
  • Met een Cinevillepas kun je direct kaartjes kopen via onze site, check alleen nog even in KINO in – uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de voorstelling. Kijk voor meer informatie en het bestellen van de pas op: www.cineville.nl.

10 rittenkaart

Voor 95 euro kun je bij de kassa een 10 rittenkaart kopen. Met deze pas kun je 10 keer een film bezoeken met vrienden of familie tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Let op: je kunt tot maximaal 4 ritten per bezoek gebruiken en de kaart is alleen geldig in KINO. Hiermee kun je ook reserveren via onze site en als je tegoed op is, kun je hem weer opladen aan onze kassa. Heb je nog een papieren strippenkaart? Deze zijn natuurlijk ook nog geldig, maar het is ook mogelijk om direct over te stappen. Staat er nog een tegoed op je huidige strippenkaart? Dan krijg je dit als korting op je nieuwe strippenkaart. De 10 rittenkaart is verkrijgbaar bij de kassa.

Check het clipje om te zien hoe je een filmticket met 10-rittenkaart bestelt via onze website.

Cadeaubonnen

Aan de kassa kun je ook KINO cadeaubonnen kopen. Deze hebben een waarde van € 15, € 25 of € 50.
De bonnen zijn voor zowel filmkaartjes als het restaurant geldig.
Let op: 
Het volledige bedrag moet worden opgemaakt op dezelfde dag en er kan geen wisselgeld worden teruggegeven.

Nationale Bioscoopbon

Wij accepteren ook de Nationale Bioscoopbon. Je kunt je kaartje online kopen, en als betaalwijze Nationale Bioscoopbon kiezen – of ‘m aan de kassa verzilveren.

Wil je iemand de Nationale Bioscoopbon cadeau doen? Kijk voor meer informatie op bioscoopbon.nl