Kaartverkoop en prijzen

Je bestelt of reserveert je kaarten voor films in KINO door op de betreffende film te klikken en de vertoningstijd te selecteren. De kaarten worden direct afgerekend via iDeal. Het is ook mogelijk om de kaarten ter plekke aan de kassa te kopen.
Let op: PIN ONLY.

Klik hier voor onze Algemene Voorwaarden en ons Privacy Statement.

Bij verkoudheidsklachten en symptomen kun je uiterlijk één uur vóór de vertoning je ticket kosteloos annuleren door een e-mail te sturen naar info@kinorotterdam.nl. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort.

Prijzen

Regulier/Online €11,-*
Cinevillepas Gratis
Rotterdampas €8,-**
CJP pas €8,-
Studentenkorting €8,-
Kinderen tot 12 jaar €7,-
10-rittenkaart €80,-***

70mm ticket        €16 / Cineville: €5 / Rotterdampas, Student: €13 / Rotterdampas gratis: €5 / 10-rittenkaart: 1 kaartje + €5 toeslag

*de ticketprijs voor de matineevoorstellingen van maandag t/m vrijdag tot 16.00 uur is €8,-, met uitzondering van schoolvakanties.
**let op: een Rotterdampas vrijkaart kan alleen telefonisch gereserveerd worden of aan de kassa gekocht worden.
***let op: selecteer tijdens je bestelling in eerste instantie normale tickets, vervolgens kun je je strippenkaartcode invullen

Reserveren

Kaarten kunnen enkel telefonisch gereserveerd worden via: 010 -268 1160.

Cineville

Onbeperkt naar de film voor € 21,- per maand. Onder de 30 jaar? Dan betaal je maar € 17,50. In Rotterdam kun je met de Cinevillepas terecht bij de filmtheaters: KINO, Cinerama, LantarenVenster en WORM. De Cinevillepas koop je voor minimaal vier maanden en geeft je vandaag nog toegang tot de film!

Met een Cinevillepas kun je direct kaartjes kopen via onze site, deze kun je vervolgens ophalen tot uiterlijk 5 minuten voor aanvang van de voorstelling. Kijk voor meer informatie en het bestellen van de pas op: cineville.nl. Let op: de (tijdelijke) Cinevillepas kan niet aan onze kassa gekocht worden.

10 rittenkaart

Voor 80 euro kun je bij de kassa een 10 rittenkaart kopen. Met deze pas kun je 10 keer een film bezoeken met vrienden of familie tegen een zeer aantrekkelijke prijs! Let op: je kunt tot maximaal 4 ritten per bezoek gebruiken en de kaart is alleen geldig in KINO. Hiermee kun je ook reserveren via onze site en als je tegoed op is, kun je hem weer opladen aan onze kassa. Heb je nog een papieren strippenkaart? Deze zijn natuurlijk ook nog geldig, maar het is ook mogelijk om direct over te stappen. Staat er nog een tegoed op je huidige strippenkaart? Dan krijg je dit als korting op je nieuwe strippenkaart. De 10 rittenkaart is verkrijgbaar bij de kassa.

Cadeaubonnen

Aan de kassa kun je ook KINO cadeaubonnen kopen. Deze hebben een waarde van 15 – 25 – 50 euro.
De bonnen zijn voor zowel filmkaartjes als het restaurant geldig.
Let op: 
Het volledige bedrag moet worden opgemaakt op dezelfde dag.
Er kan GEEN wisselgeld voor worden teruggegeven.

Nationale Bioscoopbon

Wij accepteren ook de Nationale Bioscoopbon. Wil je een kaartje reserveren? Dan kun je een reservering maken door telefonisch contact op te nemen met de kassa.
Deze cadeaukaart wordt niet aan de kassa van KINO verkocht. Wil je iemand de Nationale Bioscoopbon cadeau doen? Kijk voor meer informatie op debioscoopbon.nl