Werken bij KINO

Vacature: THE RUNNER OF NIKO’s RESTO

Vorig jaar heeft KINO het concept NIKO’s Resto gelanceerd, een ‘laid back but on point’ burgerconcept waarmee wij willen uitgroeien tot Nederlandse beste locatie voor een variatie aan burgers en creatieve, gezonde sides. Wij zijn op zoek naar afwassers en runners (een functie) om onze smaakvolle burgers en mooie natuurwijnen uit te serveren. Lees snel verder en solliciteer nu.

Vacature
Jij bent verantwoordelijk voor het uitserveren van de lekkerste burgers in Rotterdam. Daarnaast zal je het restaurant netjes moeten houden en de tafels uitnemen. Ook afwassen en de spoel netjes afsluiten zal onder jouw takenpakket vallen.

Wie zoeken wij
Een energieke collega die van aanpakken niet vies is en minimaal twee keer per week beschikbaar is. NIKO’s Resto is van dinsdag tot en met zondag open. Eigenschappen zoals sociaal, punctueel, gestructureerd en ondernemen vinden wij belangrijk in deze rol. Ervaring is geen must maar wel een pré. We zoeken iemand voor 2-3 shifts per week (een shift duurt tussen de 5 en 9 uur). Één dag in het weekend werken is verplicht.

Wat bieden wij
Een functie binnen een leuk team met doorgroeimogelijkheden in de keuken of bar. Een marktconform salaris met secundaire voorwaarden zoals gratis naar de film.
Heb je interesse? Stuur dan een CV met een korte motivatie naar vacatures@kinorotterdam.nl

Vacature: Co Souschef NIKO’s resto

Functieomschrijving
We zijn op zoek naar een getalenteerde en enthousiaste Co Souschef om ons culinaire team bij NIKO’s resto te versterken. Als Souschef werk je nauw samen met onze Chef-kok en één andere Co Souschef om de keukenoperaties te coördineren en de visie van het restaurant te realiseren. Samen met de andere Sous chef bevatten jullie een rol die een breed scala aan verantwoordelijkheden met zich mee brengt waaronder het beheren van bestellingen, het aansturen van personeel en het waarborgen van kwaliteit en hygiëne.

Gezamenlijke | Verantwoordelijkheden
• Samenwerken met de Chef-kok en de andere Sous-Chef bij het ontwikkelen van nieuwe menuitems en specials.
• Beheren van bestellingen en contact onderhouden met leveranciers om de voorraad op peil te
houden.
• Roosters maken.
• Toezicht houden op de dagelijkse keukenactiviteiten en het personeel aansturen.
• Actief deelnemen aan het oplossen van operationele problemen op de vloer.
• Handhaven van strikte hygiëne- en HACCP-normen in de keuken.
• Verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van de smashburgers én de presentatie.
• Actief meedenken over nieuwe gerechten en manieren om efficiënter te werken.
• Het waarborgen van een financieel rendabel concept

Ben je geïnteresseerd en wil je meer te weten komen over deze vacature, klik dan hier

Open sollicitaties kunnen verstuurd worden naar: vacatures@kinorotterdam.nl