KINO krijgt twee nieuwe zalen!

We hebben enerverend nieuws: komende periode gaan we in KINO twee zalen bijbouwen! Zaal 5 en 6 zullen aan de achterzijde van het pand worden gerealiseerd, in de voormalige coulissen en technische ruimten van de oude Lantaren zaal (huidige KINO 1) en de kleine horecaruimte die vroeger dienst deed als dranklokaal voor de theatervoorstellingen. Met de aanbouw van de twee zalen (weer ontworpen door Studio Steenbruggen) zal ook de tuin worden verlengd. We zullen om de verbouwing heen de bioscoop zoveel mogelijk open houden en kunnen niet wachten jullie de twee nieuwe zalen aan het einde van het jaar te laten zien.

Specials

Getting It Back: The Story Of Cymande
Muziek Special

Getting It Back: The Story Of Cymande

The greatest band you’ve never heard of. The British group Cymande are unsung heroes whose message of peace, love and funk sailed beyond Britain's shores and helped shape music for five decades.

Preview: Decision to Leave (EN subs)
Special

Preview: Decision to Leave (EN subs)

Park Chan-wook (Oldboy, The Handmaiden) is onderhand een veteraan van de Koreaanse Cinema en zijn nieuwste film, een stijlvolle neo-noir, toont dan ook dat de regisseur zijn ambacht volledig beheerst.

Preview: Nope
Special Voorpremière

Preview: Nope

Jordan Peele's nieuwe film is een mindblowing. Minder creepy dan zijn voorganger Us maar verder perfect in lijn met die en instant classic Get Out.