KINO krijgt twee nieuwe zalen!

We hebben enerverend nieuws: komende periode gaan we in KINO twee zalen bijbouwen! Zaal 5 en 6 zullen aan de achterzijde van het pand worden gerealiseerd, in de voormalige coulissen en technische ruimten van de oude Lantaren zaal (huidige KINO 1) en de kleine horecaruimte die vroeger dienst deed als dranklokaal voor de theatervoorstellingen. Met de aanbouw van de twee zalen (weer ontworpen door Studio Steenbruggen) zal ook de tuin worden verlengd. We zullen om de verbouwing heen de bioscoop zoveel mogelijk open houden en kunnen niet wachten jullie de twee nieuwe zalen aan het einde van het jaar te laten zien.

Specials

Blade Runner (1982) – 40th anniversary
Classic Special

Blade Runner (1982) – 40th anniversary

Onze favoriete existentiële sci-fi noir wordt 40 jaar oud, een perfect moment om deze klassieker nog eens te ervaren in The Final Cut versie. Ervaar deze classic bij ons op het CinemaScope doek.

2001: A Space Odyssey (1968) – a 70mm presentation
a 70mm presentation Gaspar Noé

2001: A Space Odyssey (1968) – a 70mm presentation

Film kijken in het magische 70mm filmformaat? Het kan in KINO Rotterdam. KINO is samen met Eye Filmmuseum de enige bioscoop die speelfilms in dit format vertoont in de Benelux.

KINO presents: Au revoir Jean-Luc Godard
Jean-Luc Godard Special

KINO presents: Au revoir Jean-Luc Godard

Cinema’s original enfant terrible Jean-Luc Godard, who passed away in September, was one of the leaders of the French New Wave, a key influence on American cinema of the 1970s.