Première

Inside Out 2 (OV)

Tickets wo 17 jul
wo 17 jul
19:20
Vandaag
13:35 15:20 17:25 19:30
vr 19 jul
10:40 15:15 17:20 19:25
Kies een datum

Hoezo in KINO

Pixar’s geniale vertolking van de emotionele belevingswereld van een kind keert terug voor een vervolg. Riley is nu een brugger en moet met opwellende hormonen en een cordon aan nieuwe emoties, waaronder ‘angstigheid’, een steeds grotere wereld met ingewikkelde tegenstellingen zien te navigeren. Met Inside Out 2 bewijst Pixar nog altijd de magie te bezitten om in één film zowel jong als oud aan te spreken. Wij vertonen dan ook zowel de Nederlandse als de Engels gesproken versie van de film.

Credits

Regie
Kelsey Mann
Cast
Amy Poehler, Lewis Black, Phyllis Smith, Tony Hale, Ayo Edebiri, Liza Lapir, Maya Hawke, Adèle Exarchopoulo, Paul Walter Hauser
Genre
animatie, familiefilm
Speelduur
96 minuten
Land
VS
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands

Storyline

Disney en Pixar’s Inside Out 2 keert terug naar het brein van de inmiddels tiener geworden Riley, net op het moment dat het hoofdkantoor plotseling wordt gesloopt om ruimte te maken voor iets geheel onverwachts: nieuwe emoties! Joy, Sadness, Anger, Fear en Disgust, die al lang op succesvolle wijze de boel runnen op het hoofdkantoor, weten niet hoe ze zich moeten voelen als Anxiety plotseling opduikt. En het lijkt erop dat ze niet de enige is. Inside Out 2 wordt geregisseerd door Kelsey Mann en geproduceerd door Mark Nielsen.