The Room (2003)

Een film die door zijn onnavolgbare amateurisme en tenenkrommende acteerwerk de afgelopen 20 jaar is uitgegroeid tot een absoluut cult-fenomeen. Maar de hilariteit komt het beste tot zijn recht in een zaal vol fans, dus kom deze film kijken – neen! – ervaren, compleet met plastic bestek en andere tradities die steevast bij de vertoning van ‘de Citizen Kane van slechte films’ horen.

The Room (2003)
Classic Special

The Room (2003)

Johnny is een succesvolle bankier die met zijn verloofde, Lisa, een gelukkig leeft in San Francisco. Op een dag, op onverklaarbare wijze, raakt ze verveeld met hem en besluit zijn beste vriend te verleiden, Mark. Vanaf dat moment is niets meer hetzelfde

  • Kijkwijzer 16

Specials

Preview: Priscilla
Special Voorpremière

Preview: Priscilla

Sophia Coppola geeft met Priscilla een kijkje achter de schermen van het gedroomde sprookjeshuwelijk van Elvis en zijn (veel te) jonge bruid.

KINO presents: A Winter with Studio Ghibli
Classic Special Studio Ghibli

KINO presents: A Winter with Studio Ghibli

It's going to be a cosy winter in KINO when on December 18th the whole Ghibli gang returns to our cinema with fifteen films from the visionary and dizzyingly original Japanese animation giant. 

Take Me… To 1993
1993 Classic Special

Take Me… To 1993

KINO is fondly looking back at a simpler time with ten nostalgia-inducing movies from 1993 that are long overdue for a return to the big screen.