KINO presents: NIKO’s resto

Met veel plezier en trots introduceren wij vanaf 20 oktober NIKO’s resto; een ‘laid back but on point’ burger restaurant met comfort food en gezonde sides. Met NIKO’s willen we niet alleen onze filmbezoekers weer de gelegenheid bieden om een complete avond uit in KINO te ervaren maar hebben we ook de ambitie om dé bestemming te worden voor burgerminnend Rotterdam. Chef Kick Vogel heeft een menu samengesteld van klassieke burgers (vlees én vegan) met een persoonlijke twist, bereid met huisgemaakte ingrediënten. NIKO’s resto is geopend van woensdag t/m zaterdag.

Meer info: www.kinorotterdam.nl/nikos

Specials

A New Old Play (2021) + Q&A
Special

A New Old Play (2021) + Q&A

Winner of Locarno 2021, selection of IFFR 2022, this film has been nominated and awarded at numerous film festivals. With a Q&A with director Qiu Jiongjiong about the creation and production process.

Cry-Baby Cinema
Cry-Baby Cinema

Cry-Baby Cinema

Je bent weer welkom om met je baby naar de film te gaan tijdens Cry-Baby Cinema in KINO! Nu hoef je geen film meer te missen én kan de filmopvoeding van je zoontje of dochter ook al beginnen.

Metallica: 72 seasons – global premiere

Metallica: 72 seasons – global premiere

Op 13 april een wereldwijde listening party. Ervaar als eerste het nieuwe album van de band, 72 Seasons, de dag voor de release, in overweldigend surround.