The Flash

Hoezo in KINO

Wanneer Michael Keaton het zwart rubberen pak uit de garderobe trekt – in welke dimensie, multiverse of andere realiteit dan ook – zijn we erbij. De afsluiter van deze DCEU saga is een wervelende film met meerdere Flashes, Batmans, Supergirl en zelfs Michael Shannons General Zod keert terug voor een groots gevecht verspreid over meerdere dimensies en tijdsgewrichten.

Credits

Regie
Andy Muschietti
Cast
Ezra Miller, Ben Affleck, Sasha Calle, Michael Shannon, Michael Keaton, Ron Livingston, Kiersey Clemons, Maribel Verdú, Antje Traue
Genre
actie
Land
VS
Taal
Engels
Ondertiteling

Storyline

Warner Bros. Pictures presenteert The Flash van regisseur Andy Muschietti (de IT-films, Mama). Ezra Miller is weer te zien als Barry Allen in de eerste film rondom de superheld van DC. In The Flash komen werelden samen als Barry met zijn superkrachten terug in de tijd gaat om het verleden te veranderen en zo zijn familie te redden. Hierdoor verandert hij alleen ook onbedoeld de toekomst. Barry komt vast te zitten in een realiteit waarin generaal Zod is teruggekeerd met plannen om de wereld te verwoesten, en er zijn geen superhelden meer om iedereen te redden. Barry’s enige hoop is om een gepensioneerde Batman te overtuigen weer in actie te komen en een gevangengenomen Kryptoniaan te bevrijden, ook al is dat niet wie hij verwacht. Om de wereld te redden en terug te kunnen keren naar zijn eigen toekomst moet Barry rennen voor zijn leven. Maar zal zijn offer genoeg zijn om het universum te herstellen?