Deze film heeft extra content beschikbaar na aankoop ticket
na aankoop
+Extra

Dune: Part Two

Hoezo in KINO

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is dan het laatste deel van Denis Villeneuve’s epische tweeluik in de bioscoop te zien. Met een aangevulde monster-cast (o.a. Christopher Walken, Austin Butler, Florence Pugh) en de belofte van spannende handgemenen, grote slagvelden en nog grotere zandwormen is dit wel de film waar we het meest hartstochtelijk naar uit hebben gekeken. Let op: de 70mm vertoningen hebben geen Nederlandse ondertiteling en wordt vertoond zonder pauze.


Credits

Regie
Denis Villeneuve
Cast
Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Léa Seydoux, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Charlotte Rampling, Javier Bardem
Genre
actie, avontuur, fantasie
Speelduur
166 minuten
Land
VS
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands

Storyline

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.