Hoezo in Kino

“Did I listen to pop music because I was miserable? Or was I miserable because I listened to pop music?” Met Valentijnsdag 2019 hangen we met Rob, Dick en Barry in de platenwinkel en zien we hoe de liefdesperikelen rond het trio zich ontvouwen. Een moderne klassieker die naast romance gelukkig ook de beste dansmoves van Jack Black tentoonspreidt. De film is in het Engels zonder Nederlandse ondertiteling.

Rob (John Cusack) is de eigenaar van een in vinyl gespecialiseerde platenzaak. Terwijl hij de dag door mijmert over zijn muzikale kennis en popliedjes over de liefde met zijn werknemers, de fluisterende nerd Dick (Todd Louiso) en de groffe Barry (Jack Black), lijkt hij in een midlifecrisis beland te zijn. Zijn vriendin Laura, in Robs ogen “De Ware”, heeft hem gedumpt voor een ander, een raadsel dat hij probeert op te lossen door zijn obsessie met Top-5 lijstjes. Aan de hand van een lijstje met ex-vriendinnen begint Rob zijn pijnlijkste break-ups na te lopen om erachter te komen waar het misgaat, en Laura terug te winnen. Naarmate realiseert hij zich toch meer over zijn eigen karakter en fouten.

Valentijnsdag special
Met Valentijnsdag kun je in ons restaurant genieten van een speciaal driegangenmenu, inclusief Love Potion cocktail voor €38. Met keuze uit twee voor- hoofd- en nagerechten, alle gerechten zijn ook apart te bestellen. Er zijn nog enkele tafels beschikbaar, reserveer een tafel hier.

Films in dit evenement
Tickets:

Voor deze film zijn geen extra links beschikbaar.