Hoezo in Kino

Na twee seizoenen gaat de KINO Filmklub weer van start! We verhuizen van de vrijdagmiddag naar de woensdagavond om 19:00 en vertonen maandelijks voorpremières van de beste films in KINO, mèt inleiding. Het komende seizoen bestaat uit 10 avonden van september t/m juni, en wij zorgen na elke vertoning voor bites bij de borrel!

Een volledige seizoenskaart is verkrijgbaar voor €99,95 (Cineville gratis, wel even reserveren), hiermee betaal je voor 10 avonden, inclusief bites. Wil je later instromen? Dan betaal je alleen nog voor de resterende edities.

De KINO Filmklub seizoenskaart koop je online via de filmpagina of aan de kassa. Wil je je aanmelden voor onze Filmklub-nieuwsbrief of hebt je een vraag, stuur dan een mailtje naar filmklub@kinorotterdam.nl.

Cineville
Heb je een Cinevillepas? Stuur een mailtje naar filmklub@kinorotterdam.nl en wij zorgen dat je tijdig een kaartje kunt reserveren. Via dit e-mailadres meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief, via deze speciale Filmklub-nieuwsbrief maken we ook de filmtitels bekend en krijgen leden als eerste de kans om voor het nieuwe voorjaarsseizoen te boeken.

 

 

Films in dit evenement
Tickets: