Hoezo in Kino

Een speciale eerste KINO Live van het seizoen op 19 september, we vertonen de documentaire Miles Davis: Birth of the Cool met vooraf een diner én optreden van Thijs Nissen kwartet in de foyer. Let op: voor het diner dient apart gereserveerd te worden via deze link.

UPDATE: Het restaurant voor donderdag zit helemaal vol, er zijn nog wel enkele tickets beschikbaar voor de voorstelling zelf. Voor en na de filmvertoning ben je natuurlijk ook welkom bij het optreden van Thijs Nissen kwartet in de foyer!

Miles Davis: Birth of the Cool
Het fabelachtige talent en de muzikale evolutie van Jazz’s meest vooraanstaande trompettist en innovator wordt prachtig in beeld gebracht en benadrukt nog maar eens wat zijn invloed was op de introductie van het genre in de mainstream popcultuur.

Programma:
17:30 – 18:30 Aanvang diner – reserveer via deze link een tafel
19:00 – 19.45 Optreden Thijs Nissen kwartet
20:00 – 22:00 Miles Davis: Birth of the Cool
22:00 – 22:30 Optreden Thijs Nissen kwartet

Menu:
Tijdens KINO live presenteren we een speciaal menu, u kunt kiezen uit een tweegangenmenu voor €27 (een voor- en hoofdgerecht of hoofd- en nagerecht) of driegangenmenu voor €33. Let op: u dient hiervoor een tafel te reserveren tussen 17:30 en 18:45, dit kan via deze link.

Voorgerechten:
► zwaardvis ceviche met leche de tigre, rammenas en tomaat.
► koolrabi ravioli, vegan hangop, aji-peper en geblakerde prei (vegan).

Hoofdgerechten:
► bavette, hollandaise, duxelles en friet.
► stooflinzen en champignons (vegan).

Nagerechten:
► kaasplank.
► huisgemaakte brownie met bloedsinaasappel.

———
Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door Popunie

Films in dit evenement
Tickets: