Hoezo in Kino

Elke laatste vrijdag van de maand om 15:00 in KINO 1 exclusieve voorpremières van de beste films. Één van de programmeurs vertelt vooraf waarom hij zo uitziet naar de film, en na de vertoning horen we graag of je het daarmee eens bent (of niet, natuurlijk). Wij verzorgen borrelhapjes en een glas prosecco achteraf, dus je bent van harte uitgenodigd om de film te komen evalueren. In de laatste editie van dit seizoen vertonen we Alejandro Landes’ Monos.

▶︎ Vrijdag 28 juni: Monos

Vanaf 5 september in KINO te zien; een zeer indrukwekkende dramathriller van de debuterende filmmaker Alejandro Landes. Gesteund met hulp van IFFR en met een Nederlandse coproducent was Monos één van de grote winnaars op Robert Redfords’ Sundance Festival, en de openingsfilm van het Imagine Film Festival in Nederland. Prachtig geschoten op de hoogtes en in de jungle van Colombia, spannend, en bijna als een droom wanneer de kids die als guerilla’s worden ingezet steeds verder afdrijven van hun houvast en identiteit. Zeer bijzonder, en nog bijna niet te zien geweest.

Na de vertoningen van en leuke gesprekken bij The Sisters BrothersCold War, Colette en Werk ohne Autor gaan we graag met de Filmklub verder in 2019. Van februari t/m juni 2019 beloven we jullie weer de tofste en mooiste films, waar wij zelf het meest naar uitkijken. Met vooraf een korte uitleg waarom, en naderhand een prosecco in de hand om na te kletsen. Met een seizoenskaart betaal je voor 5 edities (inclusief glas prosecco), maar je kunt later ook nog instappen. Je betaalt dan alleen nog voor de resterende voorstellingen.

De KINO Filmklub seizoenskaart koop je online via de filmpagina of aan de kassa. Wil je je aanmelden voor onze Filmklub-nieuwsbrief of heb je een vraag, stuur dan een mailtje naar filmklub@kinorotterdam.nl.

Cineville
Heb je een Cinevillepas? Stuur een mailtje naar filmklub@kinorotterdam.nl en wij zorgen dat je tijdig een kaartje kunt reserveren. Via dit e-mailadres meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief, via deze speciale Filmklub-nieuwsbrief maken we ook de filmtitels bekend en krijgen leden als eerste de kans om voor het nieuwe voorjaarsseizoen te boeken.

Films in dit evenement
Tickets: