Hoezo in Kino

Elke laatste vrijdag van de maand om 15:00 in KINO 1 exclusieve voorpremières van de beste films. Één van de programmeurs vertelt vooraf waarom hij zo uitziet naar de film, en na de vertoning horen we graag of je het daarmee eens bent (of niet, natuurlijk). Wij verzorgen borrelhapjes en een glas prosecco achteraf, dus je bent van harte uitgenodigd om de film te komen evalueren.

▶︎ Vrijdag 31 mei: Le Semeur

Het was de prikkelende premisse – dorp vol sterke vrouwen sluit een pact om elke man die er door reist te delen – die ons eerst intrigeerde, maar het waren de schitterende beelden en het geweldige acteerwerk die ons fan maakten. Le Semeur is een zwoele en intrigerende debuutfilm die je vanaf de eerste seconde te pakken heeft. Het verhaal is gebaseerd op ware gebeurtenissen maar moest van de schrijfster tot recentelijk absoluut geheim blijven. Het leverde een prachtige film op, en wij kijken zeer uit naar de verdere carrière van regisseuse Marine Francen.

Na de vertoningen van en leuke gesprekken bij The Sisters BrothersCold War, Colette en Werk ohne Autor gaan we graag met de Filmklub verder in 2019. Van februari t/m juni 2019 beloven we jullie weer de tofste en mooiste films, waar wij zelf het meest naar uitkijken. Met vooraf een korte uitleg waarom, en naderhand een prosecco in de hand om na te kletsen. Met een seizoenskaart betaal je voor 5 edities (inclusief glas prosecco), maar je kunt later ook nog instappen. Je betaalt dan alleen nog voor de resterende voorstellingen.

De KINO Filmklub seizoenskaart koop je online via de filmpagina of aan de kassa. Wil je je aanmelden voor onze Filmklub-nieuwsbrief of heb je een vraag, stuur dan een mailtje naar filmklub@kinorotterdam.nl.

Cineville
Heb je een Cinevillepas? Stuur een mailtje naar filmklub@kinorotterdam.nl en wij zorgen dat je tijdig een kaartje kunt reserveren. Via dit e-mailadres meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief, via deze speciale Filmklub-nieuwsbrief maken we ook de filmtitels bekend en krijgen leden als eerste de kans om voor het nieuwe voorjaarsseizoen te boeken.

Films in dit evenement
Tickets: