Hoezo in Kino

Kom iedere eerste vrijdag van de maand met je baby naar de film tijdens Cry-Baby Cinema in KINO! Nu hoef je geen film meer te missen én kan de filmopvoeding van je zoontje of dochter ook al beginnen. Wij zorgen ervoor dat het geluid iets zachter staat en het licht gedempt aan blijft. Verder is er natuurlijk ook ruimte om voeding op te warmen in een magnetron en kun je wat makkelijker de zaal in- en uitlopen als dat nodig is. In de volgende editie: Can You Ever Forgive Me?

Als we heel eerlijk zijn, kijken we meestal meteen weg wanneer Melissa McCarthy op een filmaffiche staat, maar man wat speelt zij de rol van haar leven in deze onverwacht grappige en ontroerende film over de (waargebeurde) vervalsingspraktijken van een gevallen schrijfster. Zelden ga je zo houden van zo’n onsympathiek karakter, niet in de laatste plaats door haar destructieve maar o zo leuke relatie met haar door Richard E. Grant gespeelde vriend/drinkebroer. Regisseuse van de film is Marielle Heller, die in 2015 al de provocerende indie-parel The Diary of a Teenage Girl maakte..

Films in dit evenement
Tickets:

Meer info

Cry-baby Cinema: Dumbo (2D OV)

2019 | Tim Burton | vanaf 30 maart

Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo, een geliefde klassieker waarin verschillen worden gevierd, familie wordt gekoesterd en dromen vleugels krijgen. Circus-eigenaar Max...

Info + Trailers