The Room (2003)

Ook dit jaar vertonen we rond de kerstdagen The Room (2003). Een film die door zijn onnavolgbare amateurisme en tenenkrommende acteerwerk de afgelopen 18 jaar is uitgegroeid tot een absoluut cult-fenomeen. Maar de hilariteit komt het beste tot zijn recht in een zaal vol fans, dus kom deze film kijken – neen! – ervaren, compleet met plastic bestek en andere tradities die steevast bij de vertoning van ‘de Citizen Kane van slechte films’ horen.

The Room (2003)
Classic Special

The Room (2003)

Johnny is een succesvolle bankier die met zijn verloofde, Lisa, een gelukkig leeft in San Francisco. Op een dag, op onverklaarbare wijze, raakt ze verveeld met hem en besluit zijn beste vriend te verleiden, Mark. Vanaf dat moment is niets meer hetzelfde

  • Kijkwijzer 16

Specials

Gorillaz: Song Machine Live from Kong
Special

Gorillaz: Song Machine Live from Kong

Met Song Machine Live from Kong beleef je alleen op 14 december in bioscopen in het hele land een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld.

Holy Motors (2012)
Classic Special

Holy Motors (2012)

Even ondefinieerbaar als briljant, schokkend als hilarisch en de kijker uitgeput maar voldaan in ontreddering de zaal uitbonjourd met een nieuw gevonden liefde voor intimiderende accordeonmuziek.

KINO’s Christmas: Batman Returns (1992)
Special Classic KINO's Christmas

KINO’s Christmas: Batman Returns (1992)

Met de zoveelste versie Batman aan de horizon laait altijd de discussie op wie de beste Batman is. Wij zijn altijd 'Camp Keaton' geweest, en Batman Returns is onze favoriete film uit de 90's reeks.