RRR

Er zijn maar weinig films die uitblinken in meerdere genres, maar RRR speelt het klaar simultaan een wervelende actiefilm, een aandoenlijke bromance, een opzwepende musical èn een bijtend historisch drama te zijn zonder de kijker ook maar een seconde te verliezen. Regisseur S.S. Rajamouli bundelt de krachten van de twee Tollywood supersterren Ram Charan en Rama Roa Jr. (het equivalent van Cruise & Pitt mid-90’s) en had het grootste budget voor een Indiase film ooit tot zijn beschikking om RRR tot een wereldwijde sensatie te maken. Je moet het zien om te geloven, en niet onbelangrijk, op het grootste scherm mogelijk. Nu al één van onze Top 5 films van dit jaar en in KINO te zien in de originele Telugu taal – dus niet de Hindi dub! – met Engelse ondertiteling. Treat yourself; kijk deze film met je vrienden en familie.

RRR

RRR
Special

RRR

A fictional history of two legendary revolutionaries’ journey away from home before they began fighting for their country in the 1920s.

  • Kijkwijzer 16
  • Geweld

Specials

Lady Terminator (1989)
a 35mm presentation Special

Lady Terminator (1989)

We’re diving into the wave of niche ‘Terminator Rip-Off’ exploitation movies with clips and trailers, followed by a 35mm screening of this rarely seen and barely attainable Indonesian B-movie gem.

Coldplay: Live Broadcast from Buenos Aires
Muziek Special

Coldplay: Live Broadcast from Buenos Aires

Coldplay's recordbrekende Music Of The Spheres wereldtournee is nu ook te beleven in de bioscoop. Het verbluffende en bejubelde concert is door middel van een wereldwijde livestream te zien.

ENFF On Tour: Celts
Special

ENFF On Tour: Celts

Eastern Neighbors Film Festival is back ON TOUR with one of the most acclaimed Serbian films of the last decade. A special screening of Celts with a surprise guest is set for October 19.