Preview: The Royal Hotel

The Royal Hotel
Verwacht

The Royal Hotel

Hanna (Julia Garner) en Liv (Jessica Henwick) zijn beste vriendinnen die backpacken in Australië. Nadat hun geld op is, weet Liv, op zoek naar avontuur, Hanna ervan te overtuigen om een tijdelijke baan aan te nemen achter de bar van een pub genaamd ‘The Royal Hotel’ in een afgelegen mijnstadje in de Outback. Bareigenaar Billy en een groep lokale bewoners geven de meiden een wervelende introductie van de Down Under drinkcultuur, maar al gauw raken Hanna en Liv verwikkeld in een zenuwslopende situatie die snel uit de hand loopt. The Royal Hotel is geregisseerd door Kitty Green, die samen met Oscar Redding ook het script schreef. De cast bestaat uit o.a. Julia Garner, en Jessica Henwick, Toby Wallace en Hugo Weaving.

  • Kijkwijzer 12
  • Discriminatie
  • Drugs
  • Groftaalgebruik

Specials

Re-release: Moving (1993)
Classic Special

Re-release: Moving (1993)

4K-gerestaureerde coming-of-age-klassieker die op het filmfestival van Venetië werd uitgeroepen tot Beste Restauratie.

KINOxEUR Stadswandelingen
Special

KINOxEUR Stadswandelingen

Inleidingen van wetenschappers bij de films Le Quai des Brumes (1938) en Insomnia (2002) op 4 en 18 juni, in samenwerking met de podcast Stadswandelingen van Erasmus Verbindt.

Economie Festival: Tomorrow (2015)
Special

Economie Festival: Tomorrow (2015)

Actrice Mélanie Laurent en eco-activist Cyril Dion reisden samen de wereld over op zoek naar kleinschalige, simpele oplossingen met grote gevolgen.