Last Night in Soho

Wright is een genre-connaisseur en levert hier dan ook een kolkende film af die invloeden verklapt van vroege Polanski tot late Argento. Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit) en Thomasin McKenzie (Jojo Rabbit) zijn bewezen talenten die een krachtig centraal duo vormen in een film die veel meer is dan alleen een 60’s nostalgia-tijdreis.

Last Night in Soho

Last Night in Soho

In deze psychologische thriller van Edgar Wright (Baby Driver, Shaun of the Dead) betreedt een jonge vrouw (Thomaskin Harcourt McKenzie, JoJo Rabbit) met een passie voor fashion design op mysterieuze wijze het Londen van de jaren zestig

  • Eng
  • Geweld
  • Groftaalgebruik
  • Kijkwijzer 16

Specials

Oasis: Knebworth 1996
Special

Oasis: Knebworth 1996

Op 10 en 11 augustus 1996 kwamen 250.000 jonge muziekfans samen in Knebworth Park, om Oasis te zien optreden in twee recordbrekende, tijdperk-bepalende shows.

The Silence of the Lambs (1991) – 30th anniversary
Special Classic

The Silence of the Lambs (1991) – 30th anniversary

Voor de 30e verjaardag vertoont KINO de nog steeds onovertroffen kampioen van de seriemoordenaar-films, prachtig digitaal gerestaureerd en klaar om een nieuwe generatie fans te traumatiseren.

5 Films by Charlie Chaplin
Special Chaplin

5 Films by Charlie Chaplin

Vanaf 7 oktober zijn vijf van Charlie Chaplin's beste films te zien in KINO, volledig gerestaureerd en met Nederlandse ondertiteling.