KINO’s Christmas: In Bruges (2008)
Special Classic KINO's Christmas

KINO’s Christmas: In Bruges (2008)

“There’s never been a classic movie made in Bruges until now.” We brengen de gitzwarte gangster comedy In Bruges weer heel even terug in de bioscoop. Martin McDonagh (Three Billboards) regisseert een prachtige existentiële gangsterfilm met geweldige rollen voor Farrell, Gleeson en de immer briljante Ralph “you’re an inanimate f***ing object!” Fiennes. Een moderne klassieker perfect als filmische ontsnapping voor de feestdagen.

Twee huurmoordenaars krijgen na een serieus fout gelopen klus de opdracht in Brugge onder te duiken en daar te wachten op een telefoontje van hun chef. De ene maakt van de gelegenheid gebruik om wat kunst en cultuur op te snuiven, zijn kompaan vindt Brugge maar een achterlijk gat. Zijn wroeging over wat hij fout gedaan heeft lijkt hem naar een depressie te leiden, tot hij een meisje ontmoet dat zijn stuntelige avances lijkt te beantwoorden. Als na enkele dagen het telefoontje eindelijk arriveert, blijkt dat ze toch niet enkel voor de rustige omgeving naar Brugge zijn gestuurd.

In Bruges (2008)
Special Classic KINO's Christmas

In Bruges (2008)

Twee huurmoordenaars krijgen na een serieus fout gelopen klus de opdracht in Brugge onder te duiken en daar te wachten op een telefoontje van hun chef. De ene maakt van de gelegenheid gebruik om wat kunst en cultuur op te snuiven, zijn kompaan vindt Brugge maar een achterlijk gat. Zijn wroeging over wat hij fout gedaan heeft lijkt hem naar een depressie te leiden, tot hij een meisje ontmoet dat zijn stuntelige avances lijkt te beantwoorden.

  • Geweld
  • Groftaalgebruik
  • Kijkwijzer 16

Specials

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain
Special

Roadrunner: A Film About Anthony Bourdain

Anthony Bourdain's sudden death in 2018 revealed a struggle with depression and this documentary brings his public and private persona together to find the man behind the image(s)

Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001) – 20th anniversary
Special a 35mm presentation Classic

Le fabuleux destin d’Amélie Poulain (2001) – 20th anniversary

Op haar twintigste verjaardag keert onze favo Parisienne Amélie Poulain terug naar de bioscoop, en alleen in KINO op 35mm.

Holy Motors (2012)
Classic Special

Holy Motors (2012)

Even ondefinieerbaar als briljant, schokkend als hilarisch en de kijker uitgeput maar voldaan in ontreddering de zaal uitbonjourd met een nieuw gevonden liefde voor intimiderende accordeonmuziek.