Gorillaz: Song Machine Live from Kong

Met Song Machine Live from Kong beleef je alleen op 14 december in bioscopen in het hele land een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld. Opgenomen in het hoofdkwartier van de band, de Kong Studios in Londen, schitteren de welbekende visuals van Jamie Hewlett en de opwindende live performance eenmalig op het grote scherm. Met muziek van het Song Machine project, maar ook een aantal classics uit hun eerdere werk, inclusief achter de schermen materiaal en toelichting van Damon Albarn en Jamie Hewlett. Gitarist Noodle, bassist Murdoc Niccals, drummer Russel en hun frontman 2D worden vergezeld door Damon Albarn en de gehele Gorillaz live band, plus nog een aantal bijzondere muzikale gasten tijdens hun eerste live optreden sinds 2018!

Gorillaz: Song Machine Live from Kong
Special Verwacht

Gorillaz: Song Machine Live from Kong

Met Song Machine Live from Kong beleef je alleen op 14 december in bioscopen in het hele land een spectaculair optreden van de grootste virtuele band in de wereld. Opgenomen in het hoofdkwartier van de band, de Kong Studios in Londen, schitteren de welbekende visuals van Jamie Hewlett en de opwindende live performance eenmalig op het grote scherm.

  • Alle leeftijden
  • Groftaalgebruik

Specials

IFFR KINO season 6
Special IFFR KINO

IFFR KINO season 6

We’re back with a brand-new season of IFFR KINO. From October to January we’re screening an IFFR cult classic on every first Wednesday of the month. These gems demand to be seen a second time!

KINO’s Christmas: In Bruges (2008)
Special Classic KINO's Christmas

KINO’s Christmas: In Bruges (2008)

We brengen de gitzwarte gangster comedy In Bruges weer heel even terug in de bioscoop. Een moderne klassieker perfect als filmische ontsnapping voor de feestdagen.

Sisters with Transistors
Special No Man's Land

Sisters with Transistors

This mesmerizing collage of stories and footage tells the often overlooked but pivotal role of women pushing the boundaries of this now dominant music genre.