KINO’s keuken staat dit seizoen onder leiding van twee jonge chef-koks Boet Emmen en Yvo Vermeij. Zij gaan verder met het shared-dining concept; kleine gerechten om te delen, maar voegen ook verschillende hoofdgerechten toe aan het menu. De nadruk ligt op seizoensgerechten met eerlijke, lokale producten van leveranciers zoals Das Brot, Rungis, Nice to Meat, Man met Friet en Rotterzwam. Natuurlijk staan er ook dit seizoen weer genoeg vegetarische en vegan gerechten op de menukaart.

Film + Dinerarrangement:
Voor of na de film nog een hapje eten in KINO’s restaurant? Bestel dan een Film & Dinerarrangement voor €24,50, waarmee je €4 korting krijgt op je filmticket (je betaalt dus €7 ipv €11) en €17,50 aan tegoed krijgt om van onze menukaart te bestellen. Mocht je iets uitgebreider willen dineren, wordt de €17,50 met de uiteindelijke bon verrekend. Als je voor deze optie kiest, kun je ook direct een tafel reserveren in het restaurant. Bekijk het seizoensmenu hier.

Valentijnsdag Film & Dinerarrangement:
Op vrijdag 14 februari presenteren onze chefs een speciaal driegangen, keuzemenu voor €40 (€32 voor het menu + €8 voor het filmkaartje). Je kunt ook enkel dineren voor €32, hiervoor kun je apart een tafel reserveren via de reserveringsknop op onze site. Er is op deze dag dus geen andere Film + Diner-optie mogelijk. Bekijk de de menukaart hier. Let op: het restaurant is op 14 februari vol gereserveerd. 

Let op: aan onze bar kan er alleen gepind worden.

Kino Rotterdam Bar en Restaurant 1
Kino Rotterdam Bar en Restaurant 2
Kino Rotterdam Bar en Restaurant 3