KINO’s keuken staat dit seizoen onder leiding van twee jonge chef-koks Boet Emmen en Yvo Vermeij. Zij gaan verder met het shared-dining concept; kleine gerechten om te delen, maar voegen ook verschillende hoofdgerechten toe aan het menu. De nadruk ligt op seizoensgerechten met eerlijke, lokale producten van leveranciers zoals Das Brot, Rungis, Nice to Meat, Man met Friet en Rotterzwam. Natuurlijk staan er ook dit seizoen weer genoeg vegetarische en vegan gerechten op de menukaart.

Let op: i.v.m. werkzaamheden in de keuken is het restaurant op maandag 14 oktober gesloten.

NIEUW: Film + Diner-arrangement.
Heb je zin om voor of na de film nog een hapje in KINO’s restaurant te eten? Vanaf nu kun je op onze website ook gebruik maken van het Film + Diner-arrangement voor €24,50.
 Hiermee kun je in combinatie met je ticket voor een bedrag van €17,50 gerechten van ons menu kiezen. Mocht je toch iets uitgebreider willen dineren, wordt het bedrag van €17,50 van de uiteindelijke rekening gehaald. Bekijk het seizoensmenu hier. Reserveer een tafel in ons restaurant gelijk in hetzelfde menu bij de aankoop van je tickets op onze website.

Let op: er kan aan onze bar alleen gepind worden.

Kino Rotterdam Bar en Restaurant 1
Kino Rotterdam Bar en Restaurant 2
Kino Rotterdam Bar en Restaurant 3