KINO’s keuken staat dit seizoen onder leiding van twee jonge chef-koks Boet Emmen en Yvo Vermeij. Zij gaan verder met het shared-dining concept; kleine gerechten om te delen, maar voegen ook verschillende hoofdgerechten toe aan het menu. De nadruk ligt op seizoensgerechten met eerlijke, lokale producten van leveranciers zoals Das Brot, Rungis, Nice to Meat, Man met Friet en Rotterzwam. Natuurlijk staan er ook dit seizoen weer genoeg vegetarische en vegan gerechten op de menukaart.

NIEUW: Film + Dinerarrangement.
Voor of na de film nog een hapje eten in KINO’s restaurant? Bestel dan een Film & Dinerarrangement voor €24,50, waarmee je €4 korting krijgt op je filmticket en €17,50 aan tegoed krijgt om van onze menukaart te bestellen. Mocht je iets uitgebreider willen dineren, wordt de €17,50 met de uiteindelijke bon verrekend. Als je voor deze optie kiest, kun je ook direct een tafel reserveren in het restaurant. Bekijk het seizoensmenu hier.

KINO’s Kerstmenu
Op 24, 25 en 26 december presenteren we een speciaal Kerstmenu voor €40 (inclusief filmticket). Je kunt ook alleen dineren voor €32. Op 24 december vertonen we Der Himmel über Berlin (1987) en op 26 december kun je naar Stanley Kubrick’s Eyes Wide Shut (1999). Bekijk de menukaart hier. De reguliere filmprogrammering voor deze avonden is ook al bekend, bekijk deze hier en boek je arrangement.

Let op: aan onze bar kan er alleen gepind worden.

Kino Rotterdam Bar en Restaurant 1
Kino Rotterdam Bar en Restaurant 2
Kino Rotterdam Bar en Restaurant 3