Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Hoezo in KINO

Eindelijk weer een mogelijkheid om terug te duiken in de wondere wereld van Harry en Hogwarts – het wachten duurde dit keer door covidvertragingen wel erg lang.. Maar geen zorgen, Fantastic Beasts 3 grijpt vanaf de eerste seconde je aandacht. Verwacht meer magische avonturen, kleurrijke beesten, easter eggs en mogelijk de langverwachte standoff tussen Dumbledore (Jude Law) en zijn aartsvijand Grindelwald, tegenwoordig gelukkig gespeeld door onze favoriete filmschurkacteur Mads Mikkelsen.

Credits

Regie
David Yates
Cast
Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Jessica Williams, Alison Sudol, Callum Turner, Katherine Waterston, Mads Mikkelsen
Genre
avontuur, fantasie
Speelduur
143 minuten
Land
VS, Verenigd Koninkrijk
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands

Storyline

Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Stills

1/4