Bones and All

Hoezo in KINO

Na de monster indie-hit Call Me By Your Name bundelen regisseur Luca Guadagnino en acteur Timothée Chalamet wederom de krachten voor een dromerige en soms bloederige road movie over buitenstaanders die elkaar vinden in hun eenzaamheid in het wijde landschap van het Midwesten van de VS. Prachtig in beeld gebracht en vergezeld van een melancholische score door Trent Reznor en Atticus Ross.

Credits

Regie
Luca Guadagnino
Cast
Taylor Russell, Timothée Chalamet, Mark Rylance, Chloë Sevigny, André Holland, Jessica Harper, Michael Stuhlbarg, David Gordon Green, Jake Horowitz
Genre
drama, romantiek, thriller
Speelduur
131 minuten
Land
VS
Taal
Engels
Ondertiteling
Nederlands

Storyline

Een film over liefde, geregisseerd door Luca Guadagnino (Call Me by Your Name), die hiervoor in 2022 op het filmfestival van Venetië de Zilveren Leeuw voor beste regisseur won. Bones and All gaat over de liefde die ontstaat tussen Maren (Taylor Russell), een jonge vrouw die probeert te overleven aan de randen van de samenleving, en Lee (Timothée Chalamet), een nogal intense dakloze jongen. Samen ondernemen ze een ware odyssee, die hen voert langs de achterafweggetjes, verborgen doorgangen en valluiken van het Amerika van Ronald Reagan. Maar uiteindelijk leiden alle wegen toch terug naar hun angstaanjagende verleden en naar een beslissend moment dat zal bepalen of hun liefde hun anders-zijn kan overwinnen.