Première

Annette

Tickets Vandaag
Vandaag
15:45 21:10
Morgen
12:40
ma 29 nov
10:25 10:25
Kies een datum

Hoezo in KINO

Leos Carax (Holy Motors, Les Amants du Pont-Neuf) keert terug met een volledig unieke musical ervaring, bijgestaan door legendarisch duo Sparks, die alle muziek schreven. Adam “in every movie” Driver is een recalcitrante stand-up comedian die als een blok valt voor een operazanger gespeeld door Marion Cotillard. De musical volgt hun tumultueuze liefdesleven, de hype, hun kind en de tragiek van de roem. Een controversiële film en zeker niet voor iedereen, maar Carax weet staat altijd garant voor een fabuleus originele bioscoopervaring.

Credits

Regie
Leos Carax
Cast
Adam Driver, Marion Cotillard, Simon Helberg
Genre
Musical, Drama
Speelduur
139 minuten
Land
Frankrijk, VS
Taal
Engels, Frankrijk
Ondertiteling
Nederlands

Storyline

Als de beroemde operazangeres Ann na een voorstelling de omstreden cabaretier Henry ontmoet, is het liefde op het eerste gezicht. Al snel worden ze omgedoopt tot het perfecte glamourkoppel. De paparazzi volgt ze op de voet, de wereld adoreert ze. De geboorte van hun bijzondere dochter Annette zal hun leven echter voorgoed veranderen.

Door de grote stijging van het aantal besmettingen kan regisseur Leos Carax helaas niet aanwezig zijn voor een Q&A na de voorpremière op 21 november. Bezoekers die al een ticket hebben gekocht ontvangen hierover bericht.

Stills

1/3