Uitverkocht: Yellow Submarine: 50th Anniversary

Hoezo in Kino

Precies 50 jaar oud, en al heel lang niet meer in een Rotterdamse bioscoop te zien geweest, deze psychedelische animatie-mijlpaal van The Fab Four. Een bijzonder kleurrijke film met een geweldige soundtrack, die je absoluut een keer op het grootst mogelijke scherm en met het grootst mogelijke geluidssysteem moet ervaren. De film wordt ingeleid door (muziek)producent Mark Snijders. Omdat het feest is, een cadeautje van The Beatles en van KINO: de film is op 20 september eenmalig gratis te zien. Schuif ook aan voor het Yellow Submarine-diner-arrangement*, voor maar € 15,- pp!

Regie: George Dunning

Cast: Paul McCartney, George Harrison, Ringo Starr, John Lennon

Genre:

Animatie, Avontuur, Komedie

Land: UK, USA

Speelduur: 90 minuten

Kijkwijzer:
6

Let op: deze voorstelling is inmiddels uitverkocht!

Pepperland was een paradijs totdat de Blue Meanies de muziek wegnamen en de mensen versteenden. Een kapitein weet te ontsnappen in een gele onderzeeër, waarmee de voorouders naar Pepperland kwamen. Hij belandt in Liverpool waar Ringo, George, John en Paul met hem meegaan.

Aanvang: 20:30u
Heb je een diner-arrangement? Inloop voor het diner is tussen 19:15 en 19:30.

Let op:
– maximaal 2 vrijkaarten per persoon
– we houden een aantal vrijkaarten apart voor bezoekers die het Yellow Submarine-diner-arrangement boeken, en voor onze trouwe Cineville-bezoekers. Mochten de normale vrijkaarten op zijn, dan zijn deze tickets mogelijk nog te krijgen.

* een keuzegerecht van de chef, met vlees/vis- en vegetarische optie

 

© Subafilms Limited