Laatste kans: Waves

Hoezo in Kino

Waves is tegelijk intiem en ambitieus. Familiar en onvoorstelbaar. Tragisch en hartverwarmend. Een familieportret van een hardwerkende middenklasse familie die ontrafelt onder het juk van de welgemeende tirannie van de patriarch zonder deze van menselijkheid te ontdoen. Een modern meesterwerk die nog lang in het hoofd zal blijven razen.

Regie: Trey Edward Shults

Cast: Kelvin Harrison Jr., Sterling K. Brown, Renée Elise Goldsberry, Taylor Russell, Alexa Demie, Lucas Hedges

Genre:

Drama

Land: VS

Speelduur: 136 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:


►► Let op: vanaf 18.06 zijn al onze voorstellingen geplaceerd, je kunt dan je stoelen selecteren tijdens het bestellen van je tickets.

►► We kijken uit naar je bezoek, maar adviseren je vóór je komst onze nieuwe huisregels goed door te lezen.

Waves is een ontroerend verhaal over de kracht van medeleven en groei in de meest donkere tijden, dat zich afspeelt tegen de achtergrond van het levendige landschap van Zuid Florida. Waves gaat over de emotionele reis die een Afro-Amerikaanse familie doormaakt, met aan het hoofd een integere, maar dominante vader, gespeeld door Sterling K. Brown (This is Us). Ze ontdekken allemaal op hun eigen manier hoe ze om moeten gaan met angst, liefde en vergeving en hoe ze de weg naar elkaar terug kunnen vinden na een traumatische gebeurtenis.

De indrukwekkende ensemblecast bestaat o.a. uit Kelvin Harrison Jr. (The Photograph, The High Note, Luce), Sterling K. Brown (This is Us, Black Panther), Taylor Russell (Escape Room, Lost in Space), Lucas Hedges (Honey Boy, Manchester By the Sea), Alexa Demie (Mid 90’s, Euphoria) en Renée Elise Goldsberry (The House With a Clock in its Walls, Sisters) en is geschreven en geregisseerd door Trey Edward Shults (It Comes at Night). Deze derde film van regisseur Shults is een persoonlijke boodschap over liefde en verlies en het verhaal wordt voortgedreven door een dynamische en meeslepende soundtrack met o.a. nummers van Frank Ocean, Radiohead en een betoverende score van Academy Award-winnend duo Trent Reznor en Atticus Ross (The Social Network).