Voorpremière: Promising Young Woman

Hoezo in Kino

Een lekker venijnige film, waarin regisseuse Emerald Fennell (showrunner Killing Eve) afrekent met wangedrag van zowel goed- als kwaadbedoelende mannen. Toegankelijk, catchy en intelligent. Meer willen en kunnen we niet zeggen, anders dan dat de film dé hit was op Sundance 2020 en Carey Mulligan de beste rol uit haar carrière speelt.

Regie: Emerald Fennell

Cast: Carey Mulligan, Bo Burnham, Laverne Cox, Alison Brie, Adam Brody

Genre:

Thriller

Land: VS

Speelduur: 108 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
12AGGT

►► Rotterdampashouders opgelet. Dit pasjaar mag je 2x gratis naar de film in KINO! Reserveer je tickets door ons even te bellen via 010-268 1160.


►► We adviseren je om vóór je komst onze nieuwe huisregels goed door te lezen.

►► Heb je verkoudheidsklachten/ symptomen? Dan geldt dat je tot uiterlijk één uur voor aanvang je ticket kosteloos kunt annuleren door een e-mail te sturen naar info@kinorotterdam.nl

Cassie (Carey Mulligan) had een veelbelovende toekomst tot een mysterieus incident haar leven omgooide. Sindsdien is niets in haar leven nog wat het lijkt en leidt ze een dubbelleven. Overdag is ze een charismatische, veelbelovende jonge vrouw, ’s nachts struint ze elke nachtclub af waar ze zich dronken voordoet om zich te laten oppikken door zogenaamd bezorgde mannen. Tot op een dag een onverwachte ontmoeting haar de kans geeft om haar verleden recht te zetten. Emerald Fennell (producent en schrijfster van de populaire serie Killing Eve) maakt haar regiedebuut met Promising Young Woman met Carey Mulligan (Drive) in de hoofdrol.