Voorpremieres: Rocketman

Hoezo in Kino

Elton John is een levende legende die op miraculeuze wijze zijn jonge jaren van Sex, Drugs & Piano Power-ballads overleefde en deze biopic over de tumultueuze tijd is met goedkeuren van hem dan ook in al haar facetten in beeld gebracht: de hoogte – en dieptepunten van een man die volledig vrede heeft met zijn levenskeuzes. Taron Egerton (een vriend van John) speelt hem met uitbundige flair en heeft voor de film ook nog een duet met hem opgenomen.

Regie: Dexter Fletcher

Cast: Taron Egerton, Jamie Bell, Richard Madden, Bryce Dallas Howard

Genre:

Fantasie, Musical

Land: Verenigd Koninkrijk

Speelduur: 121 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
12DGHS

Tijdens de voorpremières serveren we speciaal voor deze film een heerlijke Pinky Dancer cocktail. Tickets zijn verkrijgbaar met of zonder cocktail.

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in de nieuwe bioscoopfilm Rocketman, een musical fantasie gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. In de film komen de meest geliefde nummers van Elton John voorbij die worden gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal over een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur. Verder o.a. met Jamie Bell (Billy ElliotKing Kong) als tekstschrijver en schrijfpartner Bernie Taupin, Richard Madden (Game of Thrones) als John Reid, Eltons eerste manager en Bryce Dallas Howard (Jurassic World: Fallen Kingdom) als Eltons moeder Sheila Farebrother. Geregisseerd door Dexter Fletcher.