Laatste kans: Toy Story 4 (2D OV)

Hoezo in Kino

Pixar triomfeerde waar Francis Ford Coppola faalde met zijn Godfather trilogie: zij leverde wel een perfect derde deel af in een serie films van revolutionaire computeranimatie die emotie en actie groots met elkaar combineren. De verwachtingen voor het vierde deel zijn dan ook torenhoog maar als iemand de quadruple kan landen dan is het Woody wel. He’s got a friend in us. We vertonen Toy Story 4 in het Nederlands en in originele versie met Nederlandse ondertiteling.

Regie: Josh Cooley

Cast: Keegan-Michael Key, Tom Hanks, Jordan Peele, Patricia Arquette

Genre:

Actie, Animatie, Avontuur, Familiefilm

Land: VS

Speelduur: 100 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:


Woody heeft altijd vertrouwen gehad in zijn plek op deze wereld. Zijn grootste prioriteit is de zorg voor Andy en Bonnie. Wanneer Bonnie’s tot speelgoed omgetoverde handenarbeidprojectje, genaamd Forky, zichzelf als ‘vuilnis’ ziet en niet als speelgoed, besluit Woody hem te laten zien waarom het leuk is om speelgoed te zijn.
Wanneer Bonnie haar speelgoed meeneemt op een familietripje, wordt Woody door een onverwachte omweg herenigd met zijn oude vriendin Bo Peep. Na jaren alleen op pad geweest te zijn, heeft Bo een avontuurlijk karakter gekregen, dat in schril contrast staat met haar breekbare porseleinen buitenkant. Maar nadat Woody en Bo erachter komen dat er een wereld van verschil tussen hen beiden is, ontdekken ze al snel dat er meer dringende zaken zijn om zich druk over te maken.