Laatste kans: The Nest

Hoezo in Kino

Na het fantastische Martha Marcy May Marlene keken we reikhalzend uit naar de nieuwe film van regisseur Sean Durkin. The Nest is een intrigerende psychologische thriller over een huwelijk dat langzaam bezwijkt onder het gewicht van onderlinge leugens, ‘keeping up appearances’ en puberend kroost. Met prachtige rollen voor Jude Law en Carrie Coon (die je nog kent van de Fargo tv-serie).

Regie: Sean Durkin

Cast: Jude Law, Carrie Coon

Genre:

Drama, Thriller

Land: VS

Speelduur: 107 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
14SGT

►► We kijken uit naar je bezoek, maar adviseren je vóór je komst onze nieuwe huisregels goed door te lezen.

►► Heb je tickets besteld en heb je verkoudheidsklachten/ symptomen? Dan geldt dat je uiterlijk één uur voor aanvang van de vertoning je ticket kosteloos kunt annuleren door een e-mail te sturen naar info@kinorotterdam.nl. Het aankoopbedrag wordt dan teruggestort.

Op zoek naar nieuwe kansen verhuist de ambitieuze ondernemer Rory (Jude Law) met zijn vrouw (Carrie Coon) en kinderen van een veilige Amerikaanse buitenwijk naar een onbetaalbaar landhuis in het conservatieve Engeland van de jaren 80. Terwijl Rory zich compleet verliest in zijn werk, heeft Carrie problemen om zich aan te passen aan haar nieuwe omgeving. Hierdoor raken ze steeds verder van elkaar vervreemd en dreigt het ogenschijnlijk perfecte gezin uit elkaar te vallen. Regisseur Sean Durkin (Martha Marcy May Marlene) toont in het beklemmende The Nest hoe ver mensen gaan om de schijn op te houden. Met in de hoofdrol Jude Law (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald, The Young Pope) en Carrie Coon (Fargo, Gone Girl, The Leftovers).