The Irishman

Hoezo in Kino

“I heard you paint houses…” Vanaf 14 november in KINO: Martin Scorsese’s The Irishman, want dit 3,5 uur durende epos moet op het grote doek worden ervaren. Met The Irishman keert Scorsese terug naar de mean streets van New York vergezeld door ex-Goodfellas Robert De Niro, Joe Pesci en uiteraard The Godfather himself, Al Pacino – voor het eerst te zien onder Scorsese’s regie.

Regie: Martin Scorsese

Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Anna Paquin, Joe Pesci, Harvey Keitel

Genre:

Biografie, Drama, Misdaad

Land: VS

Speelduur: 240 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16GGT

NIEUW: Film & Dinerarrangement.
Voor of na de film nog een hapje eten in KINO’s restaurant? Bestel dan een Film & Dinerarrangement voor €24,50, waarmee je €4 korting krijgt op je filmticket en €17,50 aan tegoed krijgt om te bestellen van onze menukaart. Mocht je iets uitgebreider willen dineren, wordt de €17,50 met de uiteindelijke bon verrekend. Als je voor deze optie kiest, kun je 
ook direct een tafel reserveren in het restaurant. Bekijk het seizoensmenu hier

Wanneer oorlogsveteraan Frank Sheeran (Robert De Niro) de beruchte maffiabaas Russel Bufalino (Joe Pesci) ontmoet, verandert zijn leven voorgoed. Frank rijst als huurmoordenaar in rap tempo naar de top. Als Jimmy Hoffa (Al Pacino) – de legendarische en corrupte vakbondsleider – in het spel komt, zorgt dit voor grote irritatie bij de maffiabazen. Frank, zelf ook werkzaam voor de vakbond, belandt in een hopeloze tweestrijd. The Irishman is de nieuwste film van Academy Award-winnaar Martin Scorsese (The Wolf of Wallstreet, Goodfellas). De film centreert zich rondom één van de grootste onopgeloste zaken uit de 20e eeuw van de Amerikaanse geschiedenis: de verdwijning van Jimmy Hoffa.