The Gangster, The Cop, The Devil (two-weeks-only)

Hoezo in Kino

De meest kick-ass actiethriller die wij in jaren zagen! Geselecteerd voor het Cannes filmfestival, en met de allerhardste actieheld van dit decennium: Dong-seok Ma (Train to Busan). Nadat misdaadbaas Jang Dong-su een gewelddadige aanval van een seriemoordenaar overleefd, gaat hij een partnerschap aan met detective Jung Tae-seok om gezamenlijk de sadistische moordenaar, die bekend staat als ‘K’, te vangen. Sylvester Stallone gaat ‘em in ieder geval remaken! De film wordt in het Koreaans met Engelse ondertiteling vertoond.

Regie: Won-Tae Lee

Cast: Dong-seok Ma, Sung-kyu Kim, Mu-Yeol Kim

Genre:

Actie, Drama, Misdaad

Land: Zuid-Korea

Speelduur: 110 minuten

Taal: Koreaans

Ondertiteling: Engels

Kijkwijzer:
16G

NIEUW: Film + Diner-arrangement.
Heb je zin om voor of na de film nog een hapje in KINO’s restaurant te eten? Vanaf nu kun je op onze website ook gebruik maken van het Film + Diner-arrangement voor €24,50. Hiermee krijg je €4 korting op je ticket én kun je voor een bedrag van €17,50 gerechten van ons menu kiezen. Mocht je toch iets uitgebreider willen dineren, wordt het bedrag van €17,50 van de uiteindelijke rekening gehaald. Bekijk het seizoensmenu hier. Reserveer een tafel in ons restaurant gelijk in hetzelfde menu bij de aankoop van je tickets op onze website.

De baas van de gevreesde Zeus-gang Jang Dong-su (MA Dong-seok) wordt met ernstige verwondingen achtergelaten wanneer hij vanuit het niets aangevallen wordt. Hij blijft ternauwernood in leven, maar zijn reputatie is voor altijd beschadigd. Er rest hem nog maar één doel: zijn aanvaller vinden en hem voorgoed uitschakelen. Tegelijkertijd is detective Jung Tae-seok (KIM Moo-yul) naar dezelfde mysterieuze persoon op zoek, omdat hij vermoedt dat Jang’s aanvaller een beruchte seriemoordenaar is. Samen beginnen ze de jacht naar deze genadeloze moordenaar, die alleen bekend staat als “K”.