The Game Changers (two-weeks-only)

Hoezo in Kino

Zeer positief verhaal van topatleet James Wilks, die samen met andere sporters aantoont dat plantaardig eten je lichaam tot grote(re) hoogtes kan stuwen. Heel ander verhaal dan je doorsnee vegan-docu, en wat ons betreft een must-see voor iedereen met een beetje (zelf)bewustzijn. Hier en daar een tikkeltje tv, maar de Oscar-winnende regisseur van The Cove houdt de gang er lekker in met allerlei onverwachte onderzoeken en spierbundels (Schwarzenegger!) die na jarenlange vleesconsumptie hun mening compleet hebben veranderd. The Game Changers is uitstekend ontvangen op het Tribeca-filmfestival, en vanaf 16 september 2 weken bij ons te zien.

Regie: Louie Psihoyos

Cast: James Wilks, Arnold Schwarzenegger, Patrik Baboumian

Genre:

Documentaire

Land: VS

Speelduur: 92 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
AL

NIEUW: Film & Dinerarrangement.
Voor of na de film nog een hapje eten in KINO’s restaurant? Bestel dan een Film & Dinerarrangement voor €24,50, inclusief een filmticket en €17,50 aan tegoed om te bestellen van de menukaart. Als je voor deze optie kiest, kun je 
ook direct een tafel reserveren in het restaurant. Bekijk het seizoensmenu met verschillende vegan gerechten hier

Met een première op het Sundance Film Festival, onder regie van Academy Award-winnaar Louie Psihoyos (The Cove), is The Game Changers momenteel onmiskenbaar één van de meest veelbelovende documentaires over voeding en menselijke prestaties.

Een revolutionaire documentaire over vlees, proteïnen & kracht. Met enkele van de sterkste, snelste en taaiste atleten ter wereld, toont The Game Changers de explosieve groei van plantaardige voeding in de professionele sport, met een mix van baanbrekende wetenschap en cinematografische verhalen vol strijd en triomf. Deze film toont de achterhaalde mythes over voeding en bewijst dat de juiste voeding niet slechts de menselijke prestaties beïnvloedt, maar zelfs de gezondheid van de gehele wereldbevolking. Deze unieke mix van inspirerende personages, boeiende verhalen en nuttige informatie liet bij de eerste kijkers van The Game Changers een onuitwisbare indruk achter en vele influencers, trendsetters en bedrijven noemden de film nu al leidend in hun toekomstige kijk op plantaardige voeding.