Laatste kans: A Star Is Born

Hoezo in Kino

A Star is Born is klassiek Hollywood in al haar glorie; een eigentijdse re-make van een classic waarin de adoratie en valkuilen van talent en bekendheid op gevoelige wijze uiteen worden gezet door regisseur en hoofdrolspeler Bradley Cooper. Met bijrollen van Sam Elliott en Dave Chappelle en een indrukwekkende Country & Western soundtrack zou dit wel eens een Oscar™️ Sweeper kunnen worden..

Regie: Bradley Cooper

Cast: Bradley Cooper, Lady Gaga, Andrew Dice Clay, Dave Chappelle, Sam Elliott

Genre:

Drama

Land: Verenigde Staten

Speelduur: 136 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
12AGT

In deze nieuwe verfilming van het tragische liefdesverhaal, speelt Bradley Cooper de aan lager wal geraakte country-ster Jackson Maine. Maine ontdekt – en wordt verliefd op – de onbekende, worstelende artiest Ally (Lady Gaga). Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jack haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen. Wanneer dit lukt, begint hun liefdesrelatie echter scheurtjes te vertonen. Jack voert een innerlijke strijd en heeft moeite met het feit dat hij steeds meer in haar schaduw komt te staan.

In A Star Is Born spelen viervoudig Oscar® genomineerde Bradley Cooper (American Sniper, American Hustle, Silver Linings Playbook) en meervoudig Oscar- genomineerde® superster Lady Gaga. Het is haar eerste hoofdrol in een grote speelfilm en Cooper maakt tevens zijn debuut als regisseur.