Preview Double Bill – Sicario: Day of the Soldado

Hoezo in Kino

Soldado pikt de draad op waar zijn verpletterende voorganger uit 2015 ophield en ziet het conflict tussen de Mexicaanse kartels, de Amerikaanse overheid en Benicio del Toto’s Colombiaanse one man army volledig escaleren. Een waardige opvolger van het origineel en een spijkerharde thriller over een uitzichtloze oorlog. Josh Brolin hintte naar een derde deel en waar we normaliter niet zo van de sequels zijn is dat nu al goed nieuws in onze ogen.

Regie: Stefano Sollima

Cast: Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Manuel Garcia-Rulfo, Catherine Keener.

Genre:

Actie, Drama, Misdaad

Land: VS

Speelduur: 122 minuten

Taal: Engels, Spaans

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16 jaargeweldgrofangst

“Luck doesn’t live on this side of the border.” Sicario, één van de beste films van 2015 krijgt een vervolg en om die in stijl te kijken organiseert KINO een preview double bill. Tussen de twee films door kan je voor slechts €2,50 een glas van de exclusieve Mezcal Agave De Cortés bestellen van meester bartender en distilleerder David Trampe.

▶ Double-bill prijs: €15 / gratis met Cineville
▶ 19:15 – Sicario (2015)
▶ 21:45 – Sicario: Day of the Soldado 

Synopsis Sicario: Day of the Soldado:
In Sicario: Day of the Soldado zijn de drugskartels aan de Mexicaans- Amerikaanse grens machtiger dan ooit. De drugsoorlog kent geen regels en de kartels smokkelen nu ook terroristen de grens van de VS over. Agent Matt Graver (Josh Brolin) schakelt de mysterieuze Alejandro (Benicio Del Toro), wiens familie is vermoord door een drugsbaron, in om de strijd op schandalige wijze te laten escaleren. Om het conflict op scherp te zetten kidnapt Alejandro de dochter van deze schurk. Maar wanneer het meisje als ‘collateral damage’ wordt gezien komt haar lot tussen twee mannen in te staan die alles waar ze voor vechten in twijfel trekken.