Roger Waters Us + Them

Hoezo in Kino

Roger Waters, medeoprichter en songwriter van Pink Floyd en het creatieve brein achter de band, presenteert zijn lang verwachte film: Us + Them. Een onmisbaar bioscoopevenement met spectaculaire visuele productie en adembenemende audio.

Regie: Sean Evans

Cast: Roger Waters, Dave Kilminster, Jess Wolfe

Genre:

Muziek

Land: Nederland

Speelduur: 135 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:


NIEUW: Film + Diner-arrangement.
Heb je zin om vóór of na de film nog een hapje in KINO’s restaurant te eten? Vanaf nu kun je op onze website ook gebruik maken van het Film + Diner-arrangement. Hiermee kun je bij het afrekenen van je tickets, ook gelijk in hetzelfde menu een tafel reserveren in ons restaurant. Bekijk het seizoensmenu hier en koop je tickets via onze website.

Us + Them werd gefilmd in Amsterdam gedurende de Europese fase van zijn Us + Them tournee van 2017-2018, tijdens welke Waters voor een publiek van meer dan twee miljoen mensen wereldwijd optrad. De film bevat songs uit zijn legendarische Pink Floyd-albums (The Dark Side of the Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) en zijn laatste album, Is This The Life We Really Want?

Waters heeft wederom samengewerkt met Sean Evans, regisseur van de veelgeprezen film Roger Waters The Wall, om een creatief pionierende film te produceren die inspireert met zijn krachtige muziek en boodschap over mensenrechten, vrijheid en liefde.