Laatste kans: Ready or Not

Hoezo in Kino

Voor liefhebbers van Get Out, deze publieksfavoriet met Samara Weaving als absolute ster versus haar schoonfamilie from hell (o.a. Andie MacDowell en Adam Brody). Zeer entertaining en geen minuut te lang, waarbij drama, lachsalvo’s en Evil Dead-esque manie elkaar afwisselen. Waar bij de meeste comedy/horrorthrillers op een gegeven moment de klad er wel in komt, raakt Ready or Not richting het einde alleen maar meer op dreef.

Regie: Matt Bettinelli-Olpin

Cast: Adam Brody, Samara Weaving, Mark O’Brien, Henry Czerny, Andie MacDowell

Genre:

Horror

Land: VS

Speelduur: 95 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16AG

NIEUW: Film & Dinerarrangement.
Heb je zin om voor of na de film nog een hapje in KINO’s restaurant te eten? Vanaf nu kun je op onze website ook gebruik maken van het Film + Diner-arrangement voor €24,50. Hiermee krijg je €4 korting op je ticket én kun je voor een bedrag van €17,50 gerechten van ons menu kiezen. Mocht je toch iets uitgebreider willen dineren, wordt het bedrag van €17,50 van de uiteindelijke rekening gehaald. Bekijk het seizoensmenu hier. Reserveer een tafel in ons restaurant gelijk in hetzelfde menu bij de aankoop van je tickets op onze website.

Ready or Not volgt de jonge bruid (Samara Weaving) wanneer zij zich verenigt met haar nieuwe mans’ (Mark O’Brien) rijke en excentrieke familie (Adam Brody, Henry Czerny, Andie MacDowell) in een aloude traditie die zich snel uitmondt in een dodelijk spel waarbij iedereen moet vechten om te overleven.