The Predator (2D)

Hoezo in Kino

Na het briljante origineel uit 1987 ging het snel bergafwaarts met de Predator franchise maar in de handen van schrijver & regisseur Shane Black (Kiss Kiss, Bang Bang, The Nice Guys) die ook in het origineel speelde en on-set veel van het hilarische dialoog schreef (“I ain’t time to bleed…”) zijn we weer ouderwets enthousiast voor de nieuwste film met onze favoriete buitenaardse schedelverzamelaar in de hoofdrol. Uiteraard vertonen we ook het origineel nog een keer.

Regie: Shane Black

Cast: Boyd Holbrook, Jacob Tremblay, Trevante Rhodes, Thomas Jane, Keegan-Michael Key, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Yvonne Strahovski, Augusto Aguilera, Jake Busey

Genre:

Actie, Thriller

Land: VS

Speelduur: 90 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:


In deze heruitvinding van Shane Black’s Predator, verplaatst de jacht zich van de ruimte naar de straten van de buitenwijken. De gevaarlijkste jagers van het universum zijn nu nog sterker, slimmer en dodelijker dan ooit tevoren, doordat ze zichzelf genetisch hebben verbeterd met het DNA van andere soorten. Wanneer een klein jongetje per ongeluk hun terugkeer naar de aarde triggert, kunnen alleen een groep ex-soldaten en een ontevreden docent wetenschappen het einde van de mensheid voorkomen.