Playmobil De Film

Hoezo in Kino

Het geliefde speelgoed om je eindeloos mee te vermaken in fantasievolle werelden komt eindelijk tot leven in Playmobil de Film, waarin een broer en zus per toeval in het Playmobil universum terechtkomen en spannende avonturen beleven.

Regie: Lino DiSilvo

Cast: Sander van de Pavert, Ruben Nicolai, Jandino Asporaat, Rutger Vink, Shelley Vol, Sarah Nauta, Nikkie de Jager, Dante en Sarah Nauta

Genre:

Animatie, Familiefilm

Land: VS

Speelduur: 99 minuten

Taal: Nederlands

Kijkwijzer:
6AG

Wanneer haar jongere broertje Charlie plotseling verdwijnt in het magische, geanimeerde universum van Playmobil®, begint Marla aan de zoektocht van haar leven. Terwijl ze een fantastische reis door adembenemende nieuwe werelden maakt, werkt Marla samen met enkele heldhaftige nieuwe vrienden – de goedgebekte vrachtwagenchauffeur Del, de onstuimige en charismatische geheimagent Rex Dasher, een lieve maar klungelige robot , een extravagante fee en nog veel meer. Door hun spannende avontuur realiseren Marla en Charlie zich dat ondanks dat het leven soms niet helemaal volgens plan verloopt, je alles kunt bereiken zolang je maar in jezelf gelooft!