Laatste kans: Once Upon a Time … in Hollywood

Hoezo in Kino

“It’s official old buddy, I’m a has been…” We mochten in Cannes de 9e film van Quentin Tarantino aanschouwen en zijn ode aan de rafelranden van Tinseltown, de keerzijde van de hippiecultuur en zijn geliefde genre flicks zorgen voor zijn beste sinds Jackie Brown. DiCaprio is op zijn scenery chewing best maar het is Pitt die de film een kloppend hart geeft en de fragmentarische verhaallijnen bijeenhoudt. 

Regie: Quentin Tarantino

Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie

Genre:

Drama, Komedie

Land: VS

Speelduur: 161 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16GHGT

NIEUW: Film & Dinerarrangement.
Heb je zin om voor of na de film nog een hapje in KINO’s restaurant te eten? Vanaf nu kun je op onze website ook gebruik maken van het Film + Diner-arrangement voor €24,50. Hiermee krijg je €4 korting op je ticket én kun je voor een bedrag van €17,50 gerechten van ons menu kiezen. Mocht je toch iets uitgebreider willen dineren, wordt het bedrag van €17,50 van de uiteindelijke rekening gehaald. Bekijk het seizoensmenu hier. Reserveer een tafel in ons restaurant gelijk in hetzelfde menu bij de aankoop van je tickets op onze website.

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time … in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.