Once Upon a Time … in Hollywood

Hoezo in Kino

“It’s official old buddy, I’m a has been…” We mochten in Cannes de 9e film van Quentin Tarantino aanschouwen en zijn ode aan de rafelranden van Tinseltown, de keerzijde van de hippiecultuur en zijn geliefde genre flicks zorgen voor zijn beste sinds Jackie Brown. DiCaprio is op zijn scenery chewing best maar het is Pitt die de film een kloppend hart geeft en de fragmentarische verhaallijnen bijeenhoudt. 

Regie: Quentin Tarantino

Cast: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie

Genre:

Drama, Komedie

Land: VS

Speelduur: 161 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16GHGT

NIEUW: Film & Dinerarrangement.
Voor of na de film nog een hapje eten in KINO’s restaurant? Bestel dan een Film & Dinerarrangement voor €24,50, inclusief een filmticket en €17,50 aan tegoed om te bestellen van de menukaart. Als je voor deze optie kiest, kun je 
ook direct een tafel reserveren in het restaurant. Bekijk het seizoensmenu hier

Quentin Tarantino’s Once Upon a Time … in Hollywood speelt zich af in het Los Angeles van 1969, een tijd waarin alles aan het veranderen is. TV-ster Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) en zijn vaste stuntdubbel Cliff Booth (Brad Pitt) proberen aan de bak te komen in een filmindustrie die ze bijna niet meer herkennen. De negende film van schrijver en regisseur Quentin Tarantino is een eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met meerdere verhaallijnen en een imposante ensemblecast.