Laatste kans: Midsommar

Hoezo in Kino

“Welcome, and happy Midsommar. Skål!” De nieuwste film van Ari Aster (Hereditary) is een zonovergoten dagmerrie die in de traditie van The Wickerman (met Christopher Lee, niet de Cage Rage-versie) zich afspeelt in een op het eerste gezicht idyllisch locatie, maar niets is wat het lijkt. Zo ook in dit Zweedse dorp waar de gastvrijheid al snel omslaat in angstaanjagend sektegedrag.

Regie: Ari Aster

Cast: Florence Pugh, William Jackson Harper, Will Poulter, Jack Reynor

Genre:

Horror

Land: VS

Speelduur: 147 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16AGGT

NIEUW: Film + Diner-arrangement.
Heb je zin om voor of na de film nog een hapje in KINO’s restaurant te eten? Vanaf nu kun je op onze website ook gebruik maken van het Film + Diner-arrangement voor €24,50. Hiermee kun je in combinatie met je ticket voor een bedrag van €17,50 gerechten van ons menu kiezen. Mocht je toch iets uitgebreider willen dineren, wordt het bedrag van €17,50 van de uiteindelijke rekening gehaald. Bekijk het seizoensmenu hier. Reserveer een tafel in ons restaurant gelijk in hetzelfde menu bij de aankoop van je tickets op onze website.

De regisseur van Hereditary, Ari Aster, komt deze zomer met de nieuwe horrorsensatie Midsommar. Een unieke horrorervaring omdat het verhaal zich op klaarlichte dag afspeelt. Een groepje vrienden bezoekt tijdens hun vakantie een geïsoleerd Zweeds dorpje waar de inwoners tijdens het Midsommar festival de langste dag van het jaar vieren, waarbij het niet donker wordt. Deze ogenschijnlijke, idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel waarbij het maar de vraag is of de tieners het einde van de zonnige nacht zullen halen.

De Volkskrant ★★★★★
Algemeen Dagblad ★★★★★
NRC Handelsblad ★★★★
Trouw ★★★★
VPRO Cinema ★★★★