Mary Poppins Returns (OV)

Hoezo in Kino

Het origineel uit 1964 is een echte genre klassieker maar de update met de altijd charmante Emily Blunt lijkt de dynamiek en toon van het origineel moeiteloos te integreren. De OG Super-Nanny is terug in Londen om verwaarloosde kinderen- en bioscoopbezoekers wereldwijd op te vrolijken rond de feestdagen.

Regie: Rob Marshall

Cast: Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Ben Whishaw, Emily Mortimer, Nathanael Saleh, Joel Dawson, Pixie Davies, Julie Walters, Colin Firth, Meryl Streep

Genre:

Musical

Land: Verenigde Staten

Speelduur: 130 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
AL

Mary Poppins keert terug in de betoverende en compleet nieuwe musical Mary Poppins Returns. In dit vervolg schiet Mary Poppins de Banks-familie na een tragische gebeurtenis opnieuw te hulp, om het plezier en de magie terug te brengen in hun leven. Emily Blunt is de perfecte super nanny Mary Poppins, die van elke simpele taak een onvergetelijk, fantastisch avontuur maakt. Haar vriend Jack, gespeeld door Lin-Manuel Miranda, is een optimistische lantaarnopsteker die licht en leven naar de straten van Londen brengt. Beleef een magische kerst met de hele familie en zing en dans met Mary Poppins in deze vrolijke en nostalgische musical.