Laatste kans: Mad Max: Fury Road (2015) 5th Anniversary

Hoezo in Kino

“I live, I die. I LIVE AGAIN!” We hadden niet vaak in ons volwassen bioscoopgaande leven dat we een film uitliepen en eigenlijk gelijk weer naar binnen wilde rennen. Maar George Miller’s onversneden shot adrenaline rechtstreeks in de oogballen toegediend is een insta-classic die je gewoon vaker moet ervaren. natuurlijk het liefst op een enorm scherm met het geluid op 11. Welnu, voor de vijfde verjaardag keren Max, Furiosa, Joe en The War Boys terug in KINO en dat is alles behalve “MEDIOCRE!”

Regie: George Miller

Cast: Tom Hardy, Charlize Theron, Nicolas Hoult

Genre:

Actie, Thriller

Land: Australië

Speelduur: 121 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16G

►► Let op: vanaf 18.06 zijn al onze voorstellingen geplaceerd, je kunt dan je stoelen selecteren tijdens het bestellen van je tickets.

►► We kijken uit naar je bezoek, maar adviseren je vóór je komst onze nieuwe huisregels goed door te lezen.

De film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.