Laatste kans: Light Of My Life

Hoezo in Kino

Casey Affleck mag zich wat ons betreft scharen bij de beste acteurs van zijn generatie en met zijn (fictie) filmdebuut als regisseur zet hij een prachtige familie relaas in post-apocalyptische tijden neer. Denk aan The Road en voor de gamers onder jullie, The Last of Us.

Regie: Casey Affleck

Cast: Casey Affleck, Anne Pniowsky, Tom Bower

Genre:

Thriller

Land: VS

Speelduur: 119 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16GGT

NIEUW: Film & Dinerarrangement.
Heb je zin om voor of na de film nog een hapje in KINO’s restaurant te eten? Vanaf nu kun je op onze website ook gebruik maken van het Film + Diner-arrangement voor €24,50. Hiermee krijg je €4 korting op je ticket én kun je voor een bedrag van €17,50 gerechten van ons menu kiezen. Mocht je toch iets uitgebreider willen dineren, wordt het bedrag van €17,50 van de uiteindelijke rekening gehaald. Bekijk het seizoensmenu hier. Reserveer een tafel in ons restaurant gelijk in hetzelfde menu bij de aankoop van je tickets op onze website.

Als in de nabije toekomst een dodelijke pandemie de wereld drastisch heeft veranderd besluit een vader (Casey Affleck) met zijn dochter Rag (Anna Pniowsky) te vluchten naar de bossen. Terwijl hij haar probeert te beschermen tegen de gevaren in deze nieuwe wereld komt hun relatie heftig onder druk te staan. Sierra/Affinity en Black Bear pictures brengen een survival thriller van de Oscar-genomineerde Casey Affleck die schrijft, acteert en regisseert.