Let Him Go

Hoezo in Kino

Een heerlijke western met familiedilemma’s waar wij de oplossing niet voor zouden weten, maar gelukkig laten oud-sheriff Kevin Costner en – vooral – zijn vrouw Diane Lane zich niet kisten. De twee speelden de ouders van Superman in de meest recente blockbusterreeks, maar krijgen gelukkig veel meer ruimte in deze uitstekende dramathriller vol prachtige americana-vergezichten. Een ideale film om even aan alle sores – binnen en buiten de VS – te ontsnappen.

Regie: Thomas Bezucha

Cast: Kevin Costner, Diane Lane, Lesley Manville

Genre:

Thriller

Land: VS

Speelduur: 115 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16AGGT

►► Rotterdampashouders opgelet: dit pasjaar mag je 2x gratis naar de film in KINO! Reserveer je tickets door ons even te bellen via 010-268 1160.


►► We adviseren je om vóór je komst onze nieuwe huisregels goed door te lezen.

►► Heb je verkoudheidsklachten/ symptomen? Dan geldt dat je tot uiterlijk één uur voor aanvang je ticket kosteloos kunt annuleren door een e-mail te sturen naar info@kinorotterdam.nl

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George Blackledge (Costner) en zijn vrouw Margaret (Lane) hun ranch in Montana en reizen ze naar North Dakota om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter, met aan het hoofd Blanche Weboy (Manville). Ze komen er al snel achter dat de familie Weboy de jongen niet zomaar laat gaan.