KINO/Pathé Summer Nights: voorpremière Monos i.s.m. IFFR

Hoezo in Kino

LET OP: DIT IS EEN OPENLUCHTVOORSTELLING OP HET HENEGOUWERPLEIN.
KINO en Pathé vieren hun gezamenlijke liefde voor de film en organiseren van 3 tot en met 8 september samen de eerste editie van openluchtfilmfestival Summer Nights. Zes zomerse filmavonden op het Henegouwerplein met voorpremières, live-muziek, dj’s, heerlijk eten en drinken. Je bent al welkom vanaf 17:00 en zodra de zon ondergaat, rond 20:50, beginnen we met de film!

Regie: Alejandro Landes

Cast: Sofia Buenaventura, Julian Giraldo, Karen Quintero

Genre:

Drama, Thriller

Land: Colombia

Speelduur: 105 minuten

Taal: Spaans

Ondertiteling: Engels

Kijkwijzer:
12AG

 

KINO en Pathé willen graag laten zien wat hen verbindt, en iets terugdoen voor Rotterdam. Het zesdaagse programma bestaat uit voorpremières van kwaliteitsblockbusters, filmfestivalhits en de klassieker Grease. Omdat de liefde voor film centraal staat, mogen partners zoals International Film Festival Rotterdam en LantarenVenster natuurlijk niet ontbreken, die ieder een eigen filmavond co-hosten.

Op woensdag 4 september co-host IFFR de voorpremière van Monos. De Sundance-festivalwinnaar over jonge Colombiaanse guerilla’s; Apocalypse Now meets Lord of the Flies. Ondersteund door IFFR’s Hubert Bals Fonds en met soundtrack van de Britse artiest Mica Levi. Voorprogramma: Colombiaanse livemuziek.

► Let op: dit is een openlucht filmvoorstelling
► Locatie: Henegouwerplein, Rotterdam
► Bekijk het gehele programma: www.summer-nights.nl