KINO LIVE #2: Ready Player One & Beau Zwart

Hoezo in Kino

Deze editie kun je naar de nieuwe film van Steven Spielberg: Ready Player One. Aansluitend treedt Beau Zwart live op in de foyer. Hij combineert zijn klassieke achtergrond met soulvolle electronica en funky broken beats met een 80s vibe. Koop direct een combi ticket inclusief een Grapefruit’s Oasis cocktail. Een frisse, florale maar lichtzoete mix tussen Bombay East gin, grapefruit, rose lemonade, huisgemaakte tijmsiroop en Peychaud’s bitters.

Regie: Steven Spielberg

Cast: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg, Mark Rylance

Genre:

Actie, Avontuur, Sciencefiction

Land: VS

Speelduur: 120 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
9 jaargeweldgrof

Ready Player One is een sciencefiction actie-avontuur van Steven Spielberg, naar de gelijknamige bestseller van Ernest Cline. Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. De mensen zoeken hun redding in OASIS, een uitgestrekt virtual reality universum, gemaakt door de geniale en excentrieke James Halliday (Mark Rylance). Als Halliday overlijdt, laat hij een immens fortuin na aan degene die als eerste het digitale Easter Egg vindt dat hij in OASIS heeft verstopt. Er ontstaat een ware jacht die de wereld in zijn greep houdt. Als de jonge held Wade Watts (Tye Sheridan) besluit mee te doen, raakt hij verzeild in een halsbrekende en onwerkelijke zoektocht in een fantastische wereld vol mysteries, ontdekkingen en gevaar.

Beau Zwart
Na de film treedt Beau Zwart op in de foyer. Hij combineert zijn klassieke achtergrond met soulvolle electronica en funky broken beats met een 80’s vibe. Beau’s EP “Shadows in my Mind” is onlangs uitgekomen en hij zal alle vocalisten meenemen voor een liveshow in de foyer.

Grapefruit’s Oasis cocktail
Koop direct een combi ticket inclusief een Grapefruit’s Oasis cocktail. Een frisse, florale maar lichtzoete mix tussen Bombay East gin, grapefruit, rose lemonade, huisgemaakte tijmsiroop en Peychaud’s bitters.

Powered by: Popunie