KINO Filmklub: Three Identical Strangers

Hoezo in Kino

Elke laatste vrijdag van de maand om 15:00 in KINO 1 exclusieve voorpremières van de beste films. Één van de programmeurs vertelt vooraf waarom hij zo uitziet naar de film, en na de vertoning horen we graag of je het daarmee eens bent (of niet, natuurlijk). Wij verzorgen borrelhapjes en een glas prosecco achteraf, dus je bent van harte uitgenodigd om de film te komen evalueren.

Regie: Tim Wardle

Cast: Silvi Alzetta-Reali (Zichzelf), Eddy Galland (Zichzelf), Ron Guttman (Zichzelf)

Genre:

Drama

Land: VS

Speelduur: 120 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
AL

► Vrijdag 26 april vertonen we Tim Wardle’s veelgeprezen documentaire Three Identical Strangers.

“De beste documentaires beginnen over het ene onderwerp en ontwikkelen zich dan met de actualiteit ineens tot een heel ander soort verhaal” schreven we eerder deze maand over Cold Case Hammarskjöld (probeer die vooral nog te zien). Nou, dit is er weer zo één. Three Identical Strangers is één van de verbluffendste films die je dit jaar zult zien en greep – onterecht – nét naast een Oscarnominatie. Het verhaal van deze eeneiige drieling is al decennialang onderwerp van talkshows en artikelen, maar blijk in deze goed opgebouwde docu, die wegkijkt als een eersteklas dramathriller, het topje van de ijsberg…

Na de vertoningen van en leuke gesprekken bij The Sisters BrothersCold War, Colette en Werk ohne Autor gaan we graag met de Filmklub verder in 2019. In verband met IFFR slaan we januari over, maar van februari t/m juni 2019 beloven we jullie weer de tofste en mooiste films, waar wij zelf het meest naar uitkijken. Met vooraf een korte uitleg waarom, en naderhand een prosecco in de hand om na te kletsen. Met een seizoenskaart betaal je voor 5 edities (inclusief glas prosecco), maar je kunt later ook nog instappen. Je betaalt dan alleen nog voor de resterende voorstellingen.

De KINO Filmklub seizoenskaart koop je online via de filmpagina of aan de kassa. Wil je je aanmelden voor onze Filmklub-nieuwsbrief of hebt je een vraag, stuur dan een mailtje naar filmklub@kinorotterdam.nl.

Cineville
Heb je een Cinevillepas? Stuur een mailtje naar filmklub@kinorotterdam.nl en wij zorgen dat je tijdig een kaartje kunt reserveren. Via dit e-mailadres meld je je ook aan voor onze nieuwsbrief, via deze speciale Filmklub-nieuwsbrief maken we ook de filmtitels bekend en krijgen leden als eerste de kans om voor het nieuwe voorjaarsseizoen te boeken.