KINO Filmklub 2019 (sept): geheime film

Hoezo in Kino

Na twee seizoenen gaat de KINO Filmklub weer van start! We verhuizen van de vrijdagmiddag naar de woensdagavond om 19:00 en vertonen maandelijks voorpremières van de beste films in KINO, mét inleiding. Het komende seizoen bestaat uit 10 avonden van september t/m juni, en wij zorgen na elke vertoning voor bites bij de borrel!

Genre:

Drama

Speelduur: 119 minuten

Kijkwijzer:
12S

Een volledige seizoenskaart is verkrijgbaar voor €99,95 (Cineville gratis, wel even reserveren), hiermee betaal je voor 10 avonden, inclusief bites. Wil je later instromen? Dan betaal je alleen nog voor de resterende edities.

De eerste film van dit seizoen houden we nog even geheim, meld je alvast aan voor onze KINO Filmklub nieuwsbrief filmklub@kinorotterdam.nl en hoor als eerste wat er vertoond wordt.

NIEUW: Film + Diner-arrangement.
Heb je zin om vóór of na de film nog een hapje in KINO’s restaurant te eten? Vanaf nu kun je op onze website ook gebruik maken van het Film + Diner-arrangement. Hiermee kun je bij het afrekenen van je tickets, ook gelijk in hetzelfde menu een tafel reserveren in ons restaurant. Bekijk het seizoensmenu hier en koop je tickets via onze website.