It: Chapter One & Two Marathon

Hoezo in Kino

“You lie! I die! You lie! I die!” 27 jaar na de clown gerelateerde afschuwelijkheden keren de leden van de Losers’ Club met begrijpelijke tegenzin terug naar hun geboortedorp om af te maken waar ze in Chapter One aan begonnen waren: Pennywise. Mocht je Chapter One hebben gemist of nogmaals willen zien, op 5 en 14 september een double bill.

Regie: Andy Muschietti

Cast: James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader, Isaiah Mustafa, Jay Ryan, James Ransone, Bill Skarsgård, Wyatt Oleff, Jack Dylan Grazer, Finn Wolfhard, Sophia Lillis, Chosen Jacobs, Jeremy Ray Taylor

Genre:

Horror, Thriller

Land: VS

Speelduur: 324 minuten

Taal: Engels

Ondertiteling: Nederlands

Kijkwijzer:
16AGGT

Gekochte kaartjes voor de It: Chapter One & Two marathon geven toegang tot It (2017) om 19:00 en It: Chapter Two om 21:35. De voorstelling is om 00:29 afgelopen. Tickets voor alleen It: Chapter Two zijn ook verkrijgbaar.
It: Chapter One – Als in het stadje Derry, in de Amerikaanse staat Maine, mensen op mysterieuze wijze verdwijnen, krijgt een groepje jonge kinderen te maken met hun grootste angst. Ze komen oog in oog te staan met de clown Pennywise, die al eeuwenlang dood en verderf zaait.

It: Chapter Two –Het kwaad vestigt zich opnieuw in het stadje Derry als regisseur Andy Muschietti in It Chapter Two de Losers Club weer bij elkaar brengt, daar waar het allemaal begon. Bereid je voor op de finale van de grootste horrorfilm allertijden. 27 jaar nadat de Losers Club Pennywise heeft verslagen, keert de clown terug naar het stadje Derry om daar iedereen weer de schrik aan te jagen. De Losers zijn inmiddels volwassen en zijn ieder hun eigen weg gegaan. Maar als er weer kinderen verdwijnen vraagt Mike, de enige die in Derry is gebleven, aan de rest om naar huis te komen. Getekend door de gebeurtenissen uit het verleden zullen ze hun grootste angsten moeten overwinnen om Pennywise voor eens en altijd te vernietigen… Maar de clown is dodelijker dan ooit tevoren.